tehotenske brusko

ewa

Uz pisem jak talian :-) Najprv som si myslela ze sa tam maly uz nevmesti, ale ako viem tak sa bezne robia obrazky aj po 3.mesiaci. Ja som objednana na 4D 14.1.08, skor nemali termin, to budem v 27tt., myslim si ze to je trocha neskoro, ale co uz..

mojaeni

To nechapem, ale nabuduce si vypytaj znova. Ja som si dnes ani nepytala, sam mi vytlacil. Ale najma preto, lebo som na jeho monitor nevidela a na stene oproti lehatku ma sice riadny tv kde sa an to babatko pozeras ako doma z postele na plazmu, ale dnes mu to na just neslo.
Ja by som rada sla ja na 4D ultrazvuk potom, o pra tyzdnov neskor.

ewa

lenka manzel chcel najprv dom, potom sme spravili kompromis a rozhodli sme sa ze si ho postavime ked budeme mat 40 rokov :-) Ja tu mam robotu a bavi ma ta hektika. Mas pravdu ze mat vlastnu zahradku s hojdackou je super .-) Ja sa tesim ze v tomto byte mame aspon malu zimnu zahradu, su tam aj tuje a ine strimcek v kvetinacoch :-)). Je to na piatom poschodi, velmi zaujimave.

ewa

Mojaeni ja som dostala obrazok v 12tt. a tiez som sa tesila ako mala, nosim ju v penazenke :-) Odvtedy som ale obrazok nedostala, aj ked som si pytala, nechapem preco, ani mi nepovedal preco mi ho nevytlacil, divny gynekolog...
A absolvovat prilis vela ultrazvuku tiez nie je dobre. Nabuduce sa ho skus opytat ci by ta nemohol dat o mesiac, ved aj podla tehotenskej knizky by to malo bat raz za 4tt. a potom 3tt.,2tt...

mojaeni

ewa, presne toto mi povedal:o)No i tak je to dlho.No budem si musiet zvyknut.
Ked som chodila k predosleu lekarovi, tam to bolo super. Na kazdej poradni mi urobil sono a som vedela, ze vsetko je v poriadku.
Dnes som dostala aj obrazok. Boze, to je fakt nadherny pocit,aj ked som to uz raz zazila, ta radost je vzdy taka velka.

lenuliatko

my sme do toho vrazili tiez kopu penazi a poviem ti ze tiez mi bolo toho luto lebo mame krasny vlky byt s terasou a podkrovnymi izbami este a dom sa mi zdal nieco navyse.no manzel ho velmi chcel.povedla ze sa chce rano zobudit a ist si dat kavu na terasu a vidiet zahradu kde sa mala bude hrat hojdat a neviem co este.takze tak.dom je uz postaveny vsetko urobene.podlahy uz su dane este sa doda nabytok a mozeme sa stahovat.lenze vies kto ma teraz cas skladat vsetky veci a prenasat to.mne sa teda nechce vobec.chceme este kusok pockat kym mala podrastie a potom.ja uz od uduceho roku zacnem chodit na vysku do blavy.a to je nasa druha dilema.lebo ja by som hrozne chcela byvat v blave niekde v vo velkom byte alebo v dome.ale to je zasa dlasie hladanie.nemame nato cas.takze chvilu pobudneme v dome a potom uvidime.stahujeme sa ako cigani :D

ewa

Lenuliatko za cenu tohto bytu sme si mohli doma na dedine dva rodinne domy postavit, no mesto nas viac laka :-) Je mi luto tych penazi, ale drobca sme chceli priviest do vlastneho. Preto to berieme ako spolocny darcek, lebo sme vyštaveni z penazi, islo to bez hypoteky a teraz este zariadujeme. Poviem ti ze mame co robit. Zvykli sme si vacsie dary davat, no tento rok to asi nepojde.

ewa

Mojaeni ja chodim kazde tri-styri tyzdne. 6 tyzdnov je dost dlha doba. Ale urcite ti lekar povedal ze nemusis akceprovat termin a mozes prist ked budes mat pocit ze nie je nieco v poriadku, ci nie?

mojaeni

ewa, ako casto chodievas na poradnu? ja som bola min. tyzden na klasickej poradni, dnes som bola na sone a vysetreni a potom mam prist az o 6tyzdnov. Mne sa to zda dost dlha doba, ved poradna by mala byt raz za 4tyzdne, nie? Aj pri prvom tehot. som tak chodila.