Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

dd

ahojte kocky :), obom Vam srdecne gratulujem k tehotenstvu a prajem vela zdravicka a bezproblemovy priebeh..no, ja ked si spomeniem na to svoje..tak mam chut sa smiat a zaroven plakat..naberala som kilecka postupne uz od zaciatku tehu, nakoniec som sa vysplhala az na krasnych 18kil (pred tehu som mala na 158cm cca 50kg, jedla som teda statne, aj nevolnosti boli, tusim od cca2-3.mes.do 4,5mes.a len rano, nemohla som ranajkovat, az po nejakej hodinke,dvoch a uzila som si kopec stresov a nervov..), takze tesne pred porodom som mala nejakych 68.porodom odislo do 10kg dokopy, z toho dcerka 3,280kg(nejaky tyzden po porode som sa vazila a mala som 58).tiez mi ostalo take "druhe brusko" :) ako keby som tam mala este jedno babatko..a tak troska ho mam dodnes, ale uz v ovela mensich rozmeroch..tu vahu 58kg +-nejake to kilo, som si drzala asi rok po porode(dorabala som skolu, tak mozno aj preto)no a ako presiel rok, odpadla skola, tak zrazu, akoby zazrakom sa stratilo dalsich 6kil :D.nad povodnu vahu mam teraz asi 2kg+-nejake to deko :), ale som vcelku spokojna, obleciem 99%svojich povodnych veci(nevmestim sa len do takych, co uz predtym boli len tak natesno).tiez som bola tak troska baculatejsia v tvari, hovorilo mi to vela ludi, nejako specialne som necvicila a ani teraz necvicim, s malou sa niekedy nacvicim az az :D.

mojaeni

Ano, moze byt.Urcite sa ti telo este zmeni, mozno menej, mozno viac. Vies mam kamosku, ktora pribrala za cele tehu asi 6kil .proste okrem maleho bruska ziadna zmena. Ale mam aj taku, co ledva vladaal chodit, lebo nabrala 30kil, co uz musi byt katastrofa a bola cela opuchnuta.
Urcite napriek vsetkym mensim ci vacsim problemom, ktore tehotne zeny sprevadzaju, je to to najkrajsie obdobie zeny a mne naozaj po porode velmi tehotenstvo chybalo.Nevadilo by mi keby to trvalo aj dlhsie, pravda, ak sa ozaj zena citi fit.

ewa

Mojaeni napriek tomu vsetkemu je to najfantastickejsie obdobie a dopriala by som to kazdej zene. Je pravda ze v 8 mesiaci je zena naliata vodou? Ja ratam aj s tym ze sa este budem menit.

mojaeni

Spuchnuta v tvari som nebola, mozno troska mi len narastli licka.Ke duz mi nebyvalo zle, tak sa aj farba upravila, uz som nebola biela a zelena.
Kremovat sa treba kazdy den, tiez som to robila.Inak celulitide som sa ani ja nevyhla, nerobila som z toho ani tragediu, vsak tehotenstvo so sebou prinasa zmeny, zena nemoze chciet vyzerat ako predtym, ked nabera na hmotnosti, meni sa jej telo.Viac ma trapilo, ked som mala po porode a islo to dole tak tazko, hoci som aj cvicila.

ewa

Ja som v tvari taka ako predtym, ale kamosky co cakaju alebo cakali dievcatko su spuchnute na nespoznanie ako bola aj Dara Rolins. Aj to ma na svedomi estrogen ktory vylucuje dievcatko z pohlavnych organov, tak si nemyslim ze su to poveri, lebo vzdy to sedi :-) Aj v Zorababy mam posilnovanie ruk-ramien, chrbta cinkami, pouzivam len kilove, aj brusaky a drepy, nie je to najlahsie, tak ale doverujem im, je to konzultovane s gynekologmi. Podla mna moja mama schudla preto lebo mala velke zasoby tuku, ved bola dost obezna, tak sa jej to aj zislo, odvtedy nevie co je to obezita, je stihla az dodnes. Lenka ja sa tiez natieram kazdy vecer a dokladne si aj premasirujem brucho aj prsia aj zadok .-) Na zadku sa mi zacina celulitida robit :-(

lenuliatko

ja som si natierala brusko olejcekom stale ale tiez som mala pocit ze praskne.to nase telo je neuveritelne.no tak ja padam.alexandra je uz hore.

mojaeni

ahoj leniliatko. No veru, a ze to zvladne aj pokozka, to je zazrak Ja som mala pocit, ze mi kazdu chvilu popraska, ale vydrzala.Ja som vracala len dva krat, na zaciatku a na konci, ked som uz mala brucho hadam az ku krku:o)

lenuliatko

cawte baby som tu len na chvilku lebo mala spinka ale chcem ist snou vonku trosku lebo musim skocit nieco vybavit.ja som prve 3 mesiace vracala kde som prisla :D hruza.znechutili sa mi vsetky moje oblubene jedla a jedla som to co som neznasala.typicke no.ale nepribrala som v prvych mesiacoch az neskor.ale vyzerala som ako balon no.kym som neotehtnela netusila som ze brusko moze narast do takych rozmerov :D

mojaeni

No tak si to predstav, ze by sme do konca tehotenstva este aj schudli, tak to rozhodne nie je moj pripad:o)
Ono sa aj vravi, ze ked zena caka dievcatko, tak jej to ubera na krase, lebo ju odovzdava dcere a ze pri chlapcoch buduce mamicky opeknievaju.Teda mozno su to len take povedacky, ale ja som ozaj vyzerala ako strasidlo:o)Aspon som sa tak citila. Teraz to este neviem definovat, nevolnosti mavam aj teraz, ale je to podtstatne lepsie aspon v tom, ze netrvaju cely den a mam chvile,ked si aj jedlo vychutnam, hoci potom mi je tazko.
A to mas dobre, ja by som si mal tiez kupit nejake DVD na doma.Povodne som chcela pockat aspon do konca 3.mesiaca a pokracovat v aerobiku, na ktory som chodievala, ale tam je to spojen aj s posilovanim, takze neviem, ci si take cviky budem moct dovolit.
Zajtra idem k lekarovi na vysetrenie genetickych poruch, som celkom nerves.

ewa

Este ohladom tych nevolnosti. Ze matka sa snazi dat po vyzivovej stranke vsetko svojmu rastucemu dietatku v brusku a vsetko to aj tak skonci v zachodovej mise :-( Moja mama ked otehotnela so mnou, bola trosku baculka, vazila 75kg a do konca tehotenstva schudla na 70kg. Tiez trpela strasnymi nevolnostami. A som zdrava :-) Mesiac po porode mala 58kg.