ahojte kocky :), obom Vam srdecne gratulujem k tehotenstvu a prajem vela zdravicka a bezproblemovy priebeh..no, ja ked si spomeniem na to svoje..tak mam chut sa smiat a zaroven plakat..naberala som kilecka postupne uz od zaciatku tehu, nakoniec som sa vysplhala az na krasnych 18kil (pred tehu som mala na 158cm cca 50kg, jedla som teda statne, aj nevolnosti boli, tusim od cca2-3.mes.do 4,5mes.a len rano, nemohla som ranajkovat, az po nejakej hodinke,dvoch a uzila som si kopec stresov a nervov..), takze tesne pred porodom som mala nejakych 68.porodom odislo do 10kg dokopy, z toho dcerka 3,280kg(nejaky tyzden po porode som sa vazila a mala som 58).tiez mi ostalo take "druhe brusko" :) ako keby som tam mala este jedno babatko..a tak troska ho mam dodnes, ale uz v ovela mensich rozmeroch..tu vahu 58kg +-nejake to kilo, som si drzala asi rok po porode(dorabala som skolu, tak mozno aj preto)no a ako presiel rok, odpadla skola, tak zrazu, akoby zazrakom sa stratilo dalsich 6kil :D.nad povodnu vahu mam teraz asi 2kg+-nejake to deko :), ale som vcelku spokojna, obleciem 99%svojich povodnych veci(nevmestim sa len do takych, co uz predtym boli len tak natesno).tiez som bola tak troska baculatejsia v tvari, hovorilo mi to vela ludi, nejako specialne som necvicila a ani teraz necvicim, s malou sa niekedy nacvicim az az :D.