tehotenske brusko

lenuliatko

ivanka ved uz sa snazim.ale nechajme tak uz svokry.tie nikdy neporiesime.ale dufam ze mi nikdy take nebudeme :D

baby a vy ostatne kde ste?dd vierka zuzka ...asi nemate tolko casu ist na net co?hmm moja mala len spi alebo papa alebo kaka a cika zatial nam nebeha popod nohy :)

ivanka_83

lenuliatko tak pevne nervy...ber ju s rezervou.uvidis, raz bude stara a slaba a bude sa ta bat...fakt sa nenervuj.

ivanka_83

no lenze ked uz aj manzel prizna, ze je jeho zena svokra otrasna, tak to uz asi nebude len o ich svete...vies.moja svokra ma dceru a ta ma o 2 mesiace starsieho syna.je strasne usaty a nevie ani mama povedat.ale podla nich je uzasny a chytry-lebo ma dve babky a dvoch krsnych...paneboze.moj nema 2 babky, ani krsnych a vie povedat mama, tata, de to je.toto, daj mi....a ma 11 mesicov.sklada pyramidu, tancuje, pokusa sa o spev a ine.ale nema dve babky, tak asi nema dobru buducnost pred sebou.boze.hlupost je hlupost...

lenuliatko

no dostalo lebo som sa s nicim takym este nestretla.som mlada a nemam vela skusenosti s takymi reakciami.dost sa to le dokazu dotknut ked ti niekto dava najavo ako mu nesedis.
ja sa ale vzdy pozriem na nasho chrobacika a viem ze nemam dovod byt preco smutna ale musim sa tesit lebo mam nadhernu dceru s chlapom ktoreho milujem.

dd

Lenka, mne to nevadi...sucitim s Tebou!ved ja som mala a mam to iste tiez..stale..cez tehu, porod, sestonedelie a stale..chapem, ze Ta to dostalo, co svokra spravila.ale najlepsie spravis, ked uz na to nebudes mysliet.ako to bolo povedane mne, je mozne, ze sa v tom vyziva, ked Vam ublizuje..jej muzovi sa ani necudujem, ved je to ocividne dobry clovek..je to smutne..kludne sa postazuj..ked chces, napis aj maila, ja som dlho bola v depke z toho, ze som to nemala komu povedat, nemala som sa komu postazovat.teraz je uz lepsie :)

lenuliatko

no moja svokra volala marekovi ze stastny novy roku ze praje JEMU vsetko dobre by sa mu vo firme darilo aby mal vsetko co chce.
KRASA.
je toto normalne?podla mna nie.volal mi svokor ked sme boli na chate ze ako sa mame ci je tam dobre a ze ci aj ja budem lyzovat a tak ze nech skusim ked sa nato citim a ako sa ma mala.ze dufa ze dobre.ze ju chce k telefonu a take dedkovske kecy :D a povedal mi ze marekova mama robila taky humbuk kvoli tomu ze sme sli na hory.ze nie sme normalni.ze sme mali prist knim a co robime na horach a take veci.
no ja som chytila taky zachvat hnevu ze som mu povedala.dedko nehnevajte sa ale ja s vasou zenoue nemozem dychat jeden vzduch.a on nato ved uz ani ja moja.a povedal tak sa zabavte a zlozil.
smutne.az som sa rozplkala od lutosti.mali sme ho vziat so sebou.slubil ze zajtra pride a s malou sa vybavi cely den ze chce byt snou.ze si ju chce uzit kym je mala a chce ju prebalit a tak.no tesim sa celkom.bojim sa ale ze pride aj svokra a bude za pindat pomne.
chapes konecne som sa dala dokopy po sestonedeli.citi sa uz dobre aj psychicky aj tak a ona zacne robit take veci :(
prepac ze sa tolko stazujem ale musela som to niekomu uz povedat.

dd

Zuzana, vcera som Ti zabudla napisat, no teraz mi to napadlo..tak Ti pisem..vies, toho magora nechaj tak..nech si rozkecava co chce..tak troska by som Ti dopriala, aby sa Tvoje babatko podobalo na neho tak, ako by mu z oka vypadlo..nie preto, aby si sa trapila, alebo by som Ti chcela zle..ale hlavne preto, aby vedel, ze je to jeho a ako priserne Ti ukrivdil!nasa mala sa tak podoba na manzela, ako keby sme zrenovovali jeho fotky :D a som velmi rada, lebo aspon sa nikto nemoze hadat(hlavne svokra), ze nie je jeho :P.