tehotenske brusko

dd

tak to je fajn :) ze Ste sa mali dobre!horsky vzduch isto robi svoje :) a ked to pomohlo Alexandre, tak je to len a len dobre! :)my ideme zase zajtra na navstevy..najskor k mojim rodicom, bo moj brat, Betkin krstny otecko ma zajtra narodky..moja sestra ma o par dni a este k tomu vcera mala svokra..takze vecer zase musime tam :(.uz zas vcera vyvolavala, ked sme sli z chaty, ze kedy prideme, chcela, uz aby sme vcera...no co k tomu napisat..dlho sme tam neboli ;)...

lenuliatko

ahojte baby!aj ja vam zelam stastny novy rok!nech sa vam stale len dari.
dd my sme natom podobne ako vy boli.boli sme na chate my dvaja s alex a nase krsniatko viktorka s rodicmi..presne tak ako som si to predstavovala.bolo to super.paradny silvester.ti dvaja sa vyburili na pyrotechnike a nase dcerky boli stale len usmievave a tesili sa.hlavne teda viktorka .ta to prejavovala viacej.takze aj my sme mali horskho vzduchu az az.mali sme so sebou aj svojho psika zlateho retrivera takze aj ten sa vysantili.on ked vidi sneh je ztoho hotovy :Da mam pocit ze ten vzduch aj alexandre pomohol boli sme parkrat na prechadze vonku takej kratkej.a mam pocit ze bola taka pokojnejsia.este stale cvicime.

dd

ahojte kocky!
zelam Vam stastny novy rok plny zdravia, stastia, lasky, pohody a uspechov!
my sme mali celkom pohodoveho silvestra :) boli sme od 30.12.na chate u kamarata, hovorime tej chate, ze je na konci sveta a este dalej :D bo je to cca 2km od jednej dediny v podstate na lazoch v hore.boli sme tam aj min.rok, ale len na jednu noc pred silvestrom, tento rok sme tam uz aj oslavili silvestra..mali sme taku "komornu atmosferu":my traja, kamarat so snubenicou a este jej dve kamaratky.zabavili sme sa, zrelaxovali, nadychali sa horskeho vzduchu..a tak :).a co Vy??ako sa Vam dari??

ivanka_83

no ja som zila v prahe.a party ma bavili v cudzine.jako vo svajciarsku su take party, ze sa to neda ani s prahou porovnavat.uz mam 25 rokov, dieta.co mam slavit?ze konci rok?co je na tom?asi som divna....je zabavne striekat sampano-ale jak?u rocneho babenka?
ja skor slavim tie zlavy v shopoch-chichi.dnes som si vybrala boty co strasne som chcela, ale boli dost drahe.a ktomu druhe zdarma...

lenuliatko

a preco?nas pravze bere.hrozne sa tesime uz nato.phana vobec nas to neobislo este.to asi rpeto ze sme taky mladi.este pred rokom a pol sme to poriadne oslavili.robili sme party u nas v byte.panecku to bol bordel vsade :D
uz od vcera peciem nejake kolace dnes manzel varil a zajtra odchadzame.

lenuliatko

mame tento kremik.je fajn.kazdy den masirujeme aj cvicime.alex sa to paci stale sa smeje.a som vam zabudla povedat ze na buduci tyzden budeme mat konecne krstiny :)

ivanka_83

vsak vieme:)ale ked budes chciet davat caj tak mozes aj inak nez cez flasku.aj ked nemusis davat caj ako pridavok k pitiu.nas bol plne kojeny 7 mesiacov.no a je velmi aktivny, tak musi prikrmy.ale niektorym detom staci len materske mlieko aj rok.