tehotenske brusko

elle

No to musi byt hotove peklo mat taku svokru na blizku a este aj maminu mas tak daleko od seba. Skusala si sa s nou porozpravat? Podla mna by si mala byt priama a opytat sa jej co jej na tebe tak vadi. Ved je matkou tvojho manzela, tak rada by si si s nou vychadzala.

dd

ivanka, v mojom pripade to neplati, moja svokra ma tiez nema moc v laske a ci je to pred manzelom, alebo osamote..ked sa jej nieco znepaci, tak vykrici..a to fakt ze sa urazi pre kazdu hlupost...

dd

dobry vecer :)
moja maminka mi raz vravela, ze kedysi stretla takeho pana..tiez inzinier, ale ze ho tak neoslovila, proste len pan XY..a on ze sa hned na nu osopil a zdoraznil:"ja som pan INZINIER XY!" ja si na to tiez nepotrpim, aby ma takto oslovovali..dokonca ked sa stalo, ze mi nejaky znamy vykal, tak som mu hned so smiechom povedala, aby mi nevykal, ze predsa nie som nejaka stara baba :D.aj svokor mi napr.stale vyka, aj ked som mu uz x krat hovorila, aby mi nevykal..svokra tvrdi, ze tym dava cloveku najavo, ze si ho vazi, ale ja si pripadam, ako cudzi clovek, ked mi vyka..tykanie je take familiarnejsie.aj ked, mozno by sa mi na nieco hodilo, aby ma cudzi ludia oslovovali pani inzinierka, pretoze pri mojom vzhlade, ked vyzeram na 17rocnu holku :D..by sa to mozno niekedy aj zislo :).

ivanka_83

a takych svokier je hodne.co nemaju rady svoje nevesty...a co manzel?ten ju necha nech sa k tebe tak chova?lenze oni su svokry chytre.nevhodne sa chovaju, ked tam syn nieje a potom sa este tvaria, ze si vymyslaju nevesty...

ivanka_83

no lenuliatko si si musela uzit.dnes je vela zien na rizikovom.jedna znama dokonca bola na rizikovom, lebo pracovala v bare kde sa fajcilo-takze nesmela pracovat v nebezpecnom prostredi...no bohata asi je tvoja svokra, ale na rozume jej nepridalo.to vies.si perfektna tak si nasla asi jedinu vadu-ze niesi z bohatej rodiny...a ked budes doktorka, chcela by spm vediet, ci ta potom tiez nebude mat v ucte.

lenuliatko

zvlastna je ona.kym sme sa nevzali s marekom bolo vsetko ok potom zacala robit sceny.jej milovany synacika odchadza od nej a bude zit s niekym cudzim...panecku.a ze ona mala inu nevestu vyhliadnutu z lepsej rodiny.ona proste je zazobana a sibe jej z toho.ja nie som z bohatej rodiny.nemala som tie najdrahsie veci a hracky.mala som ale vsetko co som potrebovala.ale ona kedze nie som milionarka neakceptuje ma.aj pocas tehu mi robila dost stresy.bola som na rizikovom kricala mi ze ani vlastne decko neveim udrzat v sebe a take podobne dristy.
ale uz ju neriesim tak.kaslem nanu.ja som stastna ze som si jej syna vzala a mam snim nadhernu dceru a nevymenila by som ich zanic :)

lenuliatko

ja este titul zatial nemam takze neviem aky to je presne pocit.ale moja svokra ma velakrat oslovila:slecinka..neznasam to oslovenie...joj.ale ona ma tym provokuje robi mit o naschval.minule mi tak povedala:ale ale slecinka sa rozmachuje ci co to povedala.a ja nato pani svokra pani...

takze tak..