ivanka - v tomto mam troska stastie asi zasa ja :D lebo moja svagrina mala na vianoce 20, studuje a co viem, na rodinu sa v najblizsich rokoch vobec nechysta..a v manzelovej rodine malych deti nieto..moj svokor ma jednu sestru - nie je vydata, a svokra ma este 3surodencov - sestru a dvoch bratov, z toho len jeden jej brat je zenaty a maju 5,5rocnu dceru.takze nasu malu moc nemaju s kym porovnavat..
elle - co sa tyka tej bolesti..ja som nic take nemala, samozrejme obcas ma mala kopala kade tade, ale nebolo to nejake strasne..ak sa bojis, radsej zajdi na gyndu, aby si bola pokojna, ze je vsetko ok..co sa tyka svokry - s nou sa neda normalne rozpravat, vie a tvrdi to aj moj manzel.prosto ona je ta trpiaca, ktora si vsetko odtrpela, ona sa nikdy k nikomu zle nespravala, ku mne bola vzdy len dobra a jej spravanie bolo a je podla nej v poriadku(to mi vyhlasila, ked som sa jej na to opytala..).ku mne sa tak sprava len preto, ze citujem:" necakala, ze sa jej syn bude zenit v 21rokoch a znicili sme im rodinu, lebo si chcela uzit zivota s detmi a manzel mal najskor vystudovat a urobit karieru a taktiez mala vysnivanu inu nevestu"..snazim sa neriesit..nema to zmysel, ani rozhovory s nou nemaju zmysel, lebo vsetko obrati proti mne, ze len ja som ta zla a ja ich nenavidim a ja sa k nim zle spravam a nenecham ich ani sa pohrat s malou(kedze vyhlasovali na moju adresu, ale aj na adresu cakaneho dietata rozne veci a uzila som si od svokry kadeco, nemam k nim doveru..).ako som napisala, urazi sa pre kazdu hlupost - naposledy sa urazila, ked som ju pokojne poprosila, aby malu nedvihala tak, ze ju chyta rukou pomedzi nozicky, lebo uz nenosi plienocku a aby to nejako nepocitovala..