tehotenske brusko

jajka001

dd ked hovoris o svokre,akoby si o mojej hovorila...presne to iste, a to este nechcem vediet ake myslienky jej o mne behaju v hlave. a nechcem ani vediet co o mne kde rozprava.

dd

a zabudla som dodat, ze mi vyhlasila, ze este preto sa tak ku mne sprava, lebo este nedokazala prekusnut ten nas sobas...(ze sa ideme brat sme im oznamili v sept.2006 a vzali sme sa v aprili 2007 aj napriek vsetkemu, ci sme si museli prejst.. takze ani po takmer 2rokoch este s nasim sobasom nie je zmierena..co podla mojho nazoru nebude nikdy..)

ivanka_83

dd-pekne.tomu hovorim, blazniva baba..je by som tiez nenechala maleho so svokrou.si myslim, ze by mu aj po zadku dala-a ja som proti takym vychovnym prostriedkom....inak nechapem co tie svokry hovoria jak trpia?to su take trpitelky!!fakt vysinute...

dd

ivanka - v tomto mam troska stastie asi zasa ja :D lebo moja svagrina mala na vianoce 20, studuje a co viem, na rodinu sa v najblizsich rokoch vobec nechysta..a v manzelovej rodine malych deti nieto..moj svokor ma jednu sestru - nie je vydata, a svokra ma este 3surodencov - sestru a dvoch bratov, z toho len jeden jej brat je zenaty a maju 5,5rocnu dceru.takze nasu malu moc nemaju s kym porovnavat..
elle - co sa tyka tej bolesti..ja som nic take nemala, samozrejme obcas ma mala kopala kade tade, ale nebolo to nejake strasne..ak sa bojis, radsej zajdi na gyndu, aby si bola pokojna, ze je vsetko ok..co sa tyka svokry - s nou sa neda normalne rozpravat, vie a tvrdi to aj moj manzel.prosto ona je ta trpiaca, ktora si vsetko odtrpela, ona sa nikdy k nikomu zle nespravala, ku mne bola vzdy len dobra a jej spravanie bolo a je podla nej v poriadku(to mi vyhlasila, ked som sa jej na to opytala..).ku mne sa tak sprava len preto, ze citujem:" necakala, ze sa jej syn bude zenit v 21rokoch a znicili sme im rodinu, lebo si chcela uzit zivota s detmi a manzel mal najskor vystudovat a urobit karieru a taktiez mala vysnivanu inu nevestu"..snazim sa neriesit..nema to zmysel, ani rozhovory s nou nemaju zmysel, lebo vsetko obrati proti mne, ze len ja som ta zla a ja ich nenavidim a ja sa k nim zle spravam a nenecham ich ani sa pohrat s malou(kedze vyhlasovali na moju adresu, ale aj na adresu cakaneho dietata rozne veci a uzila som si od svokry kadeco, nemam k nim doveru..).ako som napisala, urazi sa pre kazdu hlupost - naposledy sa urazila, ked som ju pokojne poprosila, aby malu nedvihala tak, ze ju chyta rukou pomedzi nozicky, lebo uz nenosi plienocku a aby to nejako nepocitovala..

ivanka_83

aha.tak asi ti babo tlaci na organy, rebra...ja som mala zasa strasne palenie zahy.bolelo ma tam dole, take tlaky, a nemohla som spat na chrbte-nemohla som dychat.tak som spala len na boku.ale to asi kazda.

ivanka_83

dd nemas co.moja svagrova, svokry dcera ked sa ozve, tak stale hovori o svojom synovi, ktory je VYNIMOCNY....a ked si volame, kazdy tiez len o nom.a nas to nezaujima.mame svoj poklad...no tiez je toho dost, skoda sa rozpisovat.preto som rada, ze sme daleko.ale babka s dedkom chybaju..

elle

Nechcem byt otravna, ale je podla vas normalne ked ma tak ukrutne boli pod rebrami? Ja uz nemotem dalej,som uplne vysilena. Aj v noci som mala bolesti. Citila som vsetky organy v tele :-( Co mam robit? Zazila to niektora z vas?? Ako ste to riesili? Ked si predstavim ze to bude pokracovat a zhorsovat sa az do konca tehotenstva....