baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
miloš a koľko máš rokov?
nevada ty vies vycitit bakterie?:D:D:D kriste, to su schopnosti :D:D:D ...hii, a pocuvaj, nestuplujes si aj zadok?? :D
miloško, ja by som ťa nechala robiť, čo chceš. úplne by som sa ti oddala. nerozkazovala, že rob toto a hento.
si celkom fajn.
máš nos??? takže cítiš zápach??? veď si písala že nesmrdíš!!!
milos m- ja to mam najradsej do seba;) .. a spolocny orgazmus je krasny:):):):):) ....len potom som dole cela polepena:D .. tak sprcha.. :D
Prave som si hodila sprchu a trvalo mi kym som si vas tu precitala. Nevada ked sa ti fekalne bakterie presunu do posvy, to musi byt hotova delikatesa.
a čo na nich vidíš???
no a to prave robit nemienim. sledovat sa pod mikroskopom. mam nos a ten mi staci ako indikator cistoty. nic sa nema prehanat. keby som bola chora, zamyslala by som sa nad tym. som zdrava, takze mi je jasne, ze zijem spravne.
all:no, nechajte uz chuderku nevadu...je ina proste...sa nepoti, nespini, nesere, necura, vytoky nema...stastna zena! zavidim!
jaruška sa prekvapi ked bude zajtra citat, chuda moje:D