baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
a stale mi ani jeden z vas neodpovedal na otazku, z coho by mohol clovek smrdiet. nemate argumenty, tak mlcite. len kecate kto sa z vas ako casto umyva, ale z coho by clovek mohol smrdiet, to vlastne neviete. lebo clovek proste nesmrdi.
len tak pre zaujímavosť v mexico city je vo vzduchu denne min. 8 druhov fekálnych baktérií, ktovie ako je to u nás
nevada, ty sa mzono necitis..a s manzelom ste zvyknuti...ale nehusti do nas svoje predpotopne nazory!
Jedine ze by vo vzduchu lietali hovna :-)) Fekalne bakterie su zo stolice, tj. aj v okoli ritneho venca a su nebezpecne.
kriste:D:D:D to o usiach viem.. ale prosim ta.. mam mat sprepacenim zasratu rit len preto, ze hovna su predsa vsade?? to co su za nazory????.. a chodis ku gynekologovi?? neposlal ta este umyt? :D:D:D
nevada:...by som nechcela byt tvoja gynekologicka...akoze sorry
Clovek ktory je zamestnany alebo chodi pravidelne medzi ludi a nie je zatvoreny len doma tak sa potrebuje umyt. Dodrziavat pravidelnu hygienu lebo si predstav ze by po istom case od neho druhi bocili. A okrem toho tu spinu citit ked sa clovek pravidelne neumyva a neudrziava v cistote. Prehnane su podla mna skor nejake kupele v parfumovanych penach a nie bezne sprchovanie alebo kupanie. Ked clovek nieco robi tak sa aj spoti a predsa nebude zapachat. Po sprche sa citi ovela lahsie a lepsie pretoze sa zbavi spiny. Mozno niektori ludia fakt neboli nauceni sa pravidelne umyvat napr. kvoli setreniu vodou a podobne.
milosko a koľko máš rokov? neodpovedal si mi.
mila moja, fekalne bakterie su vsade v ovzdusi. pred tymi neutecies a sprcha ich neznici. tak sa nad tym nebudem vzrusovat. kvoli fekalnym bakteriam ktore su na celej zemeguli sa nemienim kazdy den drhnut vo vani alebo v sprche. clovek sa kupe preto, aby sa mu rozprudila krv a nie preto, lebo je spinavy. tak mozno keby sa neumyl pol roka, uz by spinavy bol. ale normalne staci si iba umyvat ruky, len tymi chytas spinave predmety a zaspinis si ich. ani usi sa nemaju cistit tamponami, to vam povie kazdy usny lekar.
milos: cuch cuch, nuch nuch :D...tiez asi budem zajtra cmuchat...len som z ke a nevada zo stredneho slovenska, tak sem az nedosmrdi...a okrem srandistky romky su tusim vsetci v norme...