baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
ved ae moč sa ta dotyka, takisto hovienka!!!! ... a pot zacne smrdiet ked ho zacnu rozkladat na vzduchu bakterie!!!! ty sa hras na premudrelu a si osprostena riadne!!!!
aky toaletak pouzivas??? automaticky?? ked ta tak vydrhne... kriste
tu príspevky pribúdajú rýchlosťou blesku. a o miloša sa tu pobijeme.
teraz som sama, je večer, je mi smutno a tato téma ma aspoň rozveselila. no čo už, keď nemam žiadneho chlapa vedľa seba aspoň mám miloška na nete.
no teda prepacte, ale so su mi len argumenty! clovek smrdi lebo sa poti a chodi na potrebu! taku kravinu som uz davno necitala. co moze na ludskom pote smrdiet - to po prve. a co ma potreba do cinenia s ludskym pachom - to po druhe. predsa sa poutieram, nenecham si potrebu na tele, nie? k tomu som sa uz vyjadrovala. nemate argumenty a to je tak vzdy. ked dojdu argumenty zacne sa hadzat hovnami.
xixi už je to tretia najdiskutovanejšia téma
rit si nikdy neutries na 100%, hovori ti nieco žid? To je to, podla coho si vymienas nohavicky.
nevada, ani zuby si neumyvas?? nech nerusis prirodzene prostredie???? ani nohy si neholis? ani obocie netrhas? to ma zaujima... a podpazusie??
nevada:ja len stale dufam, ze si z nas vsetkych robis prcu...pretoze ak nie...z coho smrdim? smrdim napriklad po celom dni v praci ak si nedam antiperspirant ale iba deodorant...alebo ked pijem detoxikacny caj...to smrdim ako tchor...a ked sa citim sama, co potom moje okolie!!! ked idem ku zenskej umyjem sa v praci, za 15 minut som u nej a uz sa citim "tam dole" spotena a spinava...ked sa mi potia nohy v topankach-aj to smrdi...este nieco?
už som chcela ísť spať, ale pôjdem až po hygienickom okienku, čiže nevada človek smrdí lebo:
-sa potí
-chodí na toaletu,
zle si citala, povedala som, ze to vidim, ci ich treba vymenit, nie citim. ak na nich nieco uvidim, tak si dam nove. ale vytoky nemam, takze tam urcite neuvidim nic kazdy den. tak najskor za 3 - 4 dni.