baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
nevada odpovedz mi!!!!
Ja som ti uz davno dala argument, no ignoracia.... no predsa z velkych potnych zliaz, zo sekretov, zo stolice..
a tych odpovedi na pach tu padlo viac... vidis??? už mas aj oci polepene špinou
nevada, keby umyvanie bolo take skodlivee, tak by to bolo zverejnovane..alebo si myslis ze stat prikazal mlcat aby zarabali na minutej vode a sprchovych geloch ?:D:D:D:D:D:D
milos m ;)
Nevada, tak to uz pochop. Clovek smrdi z toho, ze sa POTI. Ale ty si asi jedina na svete, co nevylucuje pot.
uz ste pri hovnach, to je pre slovakov typicke. ja ziadne hovna okolo ritneho otvoru nemam. ked idem na wc, tak sa samozrejme utriem. tak o akych hovienkach sa tu bavite?
nevada ale sama si písala že nohavičky meníš podľa nosa. tak čo cítiš keď nie smrad.
Ako často umývať?
Odpoveď je jednoduchá – podľa potreby. Ak cítite potrebu, tak aj po každej návšteve toalety, keď však nie je sprcha po ruke, poslúžia aj vlhčené intímne obrúsky, ktoré mimoriadne oceníte na cestách a v horúcich dňoch.
K bežnej hygiene by mala patriť aj úprava ochlpenia genitálií. Nemusíte si ich holiť, ak takúto potrebu necítite, napriek tomu mnohé ženy pripúšťajú, že je výhodnejšie si ochlpenie v tejto oblasti aspoň skracovať. Ak pristúpite k holeniu, nepoužívajte agresívne depilačné krémy.
miloš, nerozumela som ti, čo chceš zverejniť?