hygiena klitorisu

nevada

no viete, keby ludovit 16. musel absolvovat len jeden tyzden vasej hygieny, zdochol by pri prvom dni. ako sa mozete docitat, za svojho dlheho zivota mal len dvakrat kontakt s vodou: prvykrat spadol z kona do vody a druhykrat mu museli operovat konecnik, lebo tam mal nador. tak ho predtym omyli. a to zil pekne dlho a nic mu nebolo. tak uz prestante s tymi vasimi mudrymi recami o hygiene. bakterie este nikoho nezabili - teda myslim tie bezne s ktorymi sa stretavame na kazdom kroku. provokuju imunitny system aby bol stale cinny. ale ked budete zit v sterilnom prostredi, skoncite ako michael jackson. tak si kupte skafander a postel ako solarko ako ma on a chodte po svete s rucnikom na ksichte.

katu5ik

bože, ženy, už si to priznajme.. ako to žijeme??? preboha.. očividne sme všetky sprosté, len nevada má svoju pravdu.. a umývať sa?? načo?? zavrieť oči, štipec na nos a noo problem.. och boze..myslela som ze zijeme vo vyspelom svete..

efe

v pote sa rýchlo rozmnožujú baktérie ,ktoré ho rozkladajú a tým spôsobujú zápach, tieto baktérie sa viac množia v zarastenom podpazuší. no a na wc sa nikdy neutrieš na 100 percent.

zhnusena

nevada:si aka sprosta alebo sa robis?! pot sa na tele rozklada predsa! a s potom vylucujes z tela toxiny...a so stolicou a mocom tiez...mi nepovedz, ze ti ani hovna nesmrdia! a ze ty v tele toxiny nemas...to si asi jediny clovek na svete