hygiena klitorisu

slada

Jasne jadierko tiez ta nechcem sudit, ale neda mi. Si tu len dva dni ale o Milosovi toho vies teda hodne. Stale sa odvolavas "medzi riadky". Nech chcem ako chcem, ja tam nic nevidim a myslim ze nie som sama. Ty si farizej (vodu kazes vino pijes), ak chces vediet preco tak tu mas:
jadierko
Dnes 13:10
tak necum do PC,ked sa chces naobedovat,to je teda hygiena,jest pri pocitaci, a pri takejto teme-ani neviete ako si protirecite uz sa tesim co vsetko na seba skryte prezradite.obcas treba citat aj medzi riadkami,niekto tu bude pisat o cistej domacnosti a pri tom travi pri pc toklo casu,ze tomu proste neverim ze to maju doma ako zo zurnalu a este popise co vsetko stiha,to su bludy.

jadierko

slada,nie som provokater-ka a som tu asi 2dni aj s cestou,netvrdim,ze ty nemas ciste svedomie,to bolo myslene vseobecne a chapem,ze niekedy je to aj nevyhnutne sa odmlcat alebo zmenit nick,no nebudem sa stale opakovat ako som to myslela......kto cita medzi riadkami pochopi.Inak zverstva a utoky su na kazdom fore,ale uz som zazila aj horsie a hned som sa odtial pratala,lebo nemam na take veci zaludok.Len to nazorove zrkadlo treba obcas nastavit....kto chce pochopi a kto nie urazi sa,alebo zautoci.Neviem preco,ale vzdy mam chut povedat,ze kto je bez viny hodte don kamenom,nemam rada,ked niekoho pre nieco hned odsudime.Milosko sorry nemyslela som to zle.

katu5ik

slováci nikdy nič nedoprajú.. aj keď niededy úspech iných by mohol mať pozitívne následky aj pre nich.. netrápi ich to..radšej budú hniť, ale nech aj iní ... ľudia len závidia.. wrr.

bezmena

závisť žien nepozná hraníc,závidia jej také čo nemôžu mať decko, ale je to ich chyba všetko je psychike

slada

Jasne a nebudem menovat, ale dievca, nenavno sa jej narodilo dievcatko a kazdy sa tu do nej obuval, vytahovali tu take veci na nu, ktore uz davno aj prachom zapadli, to dievca nema mat preco neciste svedomie. Moje svedomie je tiez ako lalia, ale to ty nemozes vediet:-) Ty si tiez jeden z tych provokaterov, sledovatelov co zabrdne kde sa da a ulavi si... Ja nemam nervy sa podobnymi typmi hadat, takto sa tomu sikovne vyhnem..

jadierko

myslim si SLADA,ze netreba si menit nicky pokial mas ciste svedomie,Milosko to spravne napisal,ja proti nemu nic nemam,je to fajn chalan,ale dal sa strhnut davom v temach o hygiene,ja ho nesledujem,len je rodiel nieco hovorit odsudzovat a potom to iste robit,kazdy mame svoje chyby a treba chapat aj inych,ked ich robia.Proste sa tu tak uzkostlivo pisalo o cistych rukach a kulture jedenia aaaa co ja viem este co a Milosko mi prisiel do rany,sorry myslim,ze tu ludia su malokedy uprimny,no asi to je lahsie byt neuprimny....no idem s tym mojim havom von,fakt to do tejto temy asi nepatri...