baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
Ved som ti len zazelala dobru chut, co sa urazas? To si robis dobru vizitku... Zacinas mi byt riadne nesympaticky. Mna nezaujima ci zeries pri kompe alebo na zachodovej mise, slusi sa zazelat dobru chut, ved si pisal ze jes, ci nie????
tak necum do PC,ked sa chces naobedovat,to je teda hygiena,jest pri pocitaci, a pri takejto teme-ani neviete ako si protirecite uz sa tesim co vsetko na seba skryte prezradite.obcas treba citat aj medzi riadkami,niekto tu bude pisat o cistej domacnosti a pri tom travi pri pc toklo casu,ze tomu proste neverim ze to maju doma ako zo zurnalu a este popise co vsetko stiha,to su bludy.
Tak dobru chut... Niekedy mam pocit ze chlapov taketo temy rajcuju. Niektori doteraz zili v domienke ze ich draha polovicka prdi parfemy a serie perly :-))
Uz si nepamatam ten nick, neschovavam sa za nikoho len sama za seba. Nick sa meni, nazory ostavaju .-) To ty si vztahovacny ked pises hned ze niekto si o tebe nieco zle mysli... Ty asi nemas ciste svedomie.. ale uz to nechcem rozvadzat, len som ta chcela pozdravit, tak CIAO!
a ide sa do vane ! :D:D .. prosim, neodsudzujte ma.. :D:D:D
Nevada sa ale chvalila tym ze sa umyva AŽ dvakrat do tyzdna :-)) Takze v pohode....
Milos ty si divny, tiez si mi suma-fuk, ale na konci sme sa zmierili, vlastne my dvaja sme zakoncili temu ze mame vsetkych radi bezohladu na vierovyznanie. Ty kokso clovek ti nieco napise a ty ho odpises ako psa!
konecne po dlhej dobe spravny a normalny nazor bez urazok.
VIETE,NEVADA SA S TYM MOZNO AJ CHVALI, ZE BOCI OD NORMALU A ZE JE TROCHU INA, AKO OSTATNI A OKREM TOHO, TO ZE PISALA, ZE SA TAK MALO UMYVA A JE ZDRAVA NEMUSI BYT CELKOM PRAVDA, LEBO NIEKTORE CHOROBY MOZE CLOVEK MAT V TELE V SEBE BEZ TOHO, ABY SA NEJAKO PREJAVILI A NEMUSI PRETO ANI O NICH VEDIET A POTOM MOZE ROZNASAT A NAKAZIT AJ INYCH, A TO NAPR. AJ VO VEREJNYCH BAZENOCH PRI KUPANI A TAK. JE TO MOZNO NEUVERITELNE ALE JE TO TAK. NAPR. AJ PRI KUPANI VO VEREJNOM BAZENE SA DA NAKAZIT CHOROBOU, KTORA SA PRENASA POHLAVNYM STYKOM. NEVERILI BY STE, ALE JE TO FAKT MOZNE.
samozrejme,ze ma kazdy pravo,a to kydanie? tak kydaj,ved na buduce to bude mozno na teba?mozno na mna?Zelam nam nam obom,aby sa nas mal kto zastat,ked sa ostatny budu chovat ako....nechcem povedat co,ale o tom je internet,vsak? co sa ja sprosta cudujem.