baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
kazdy ma pravo povedat co si mysli, tak preco by sme tu nepisali... mohla cakat ze ked taketo neico sme napise ze to pozitivne ohlasy mat nebude... a skoro v kazdej teme niekto na niekoho kyda
Prosim vas uz nechajte NEVADU NEVADOU,je to jej vec,isla sem s kozou na trch,nemusela-priznala sa ako to robi,jej vec,ona problem nema a my ostatny mame,je to uz davova psychoza,ona tu fakt nikoho neuraza a ked jej to tak vsetko vyhovuje jej vec.V teme humusaci je spominane tiez vselico spolocne,co tuna odznelo,no nezachadzajte uz do abnormalnych posudkov,ze ako ma doma,co jej partner,ponizovanie,zosmiesnenie a podobne....nepoznate ju tak nesudte.RNG vam napisal o tom tiez a dost jasno.Tiez som cistotny clovek,ale aj ked sa mi nieco nepaci,nebudem toho cloveka urazat,zosmiesnovat,skor ho lutujem,lebo je to jeho problem,nie moj.
uáá, dobre ranko :)
no zdala sa mi tato tema zaujimava, ale ked som zacala citat od zaciatku tak mi zle prislo... neveda raz do tyzdna??? ty si ina humusacka... sa necudujem ze to ani tvojmu muzovi nevadi ked ste obaja taki humusaci... fuuuj... cely tyzden nosis aj tie iste nohavicky?? ble
Este o nieco lepsia je tema "Prec s humusakmi", ale nie je az taka prca.-) Milos, my sme si raz pisali v teme sex so 14-kou.... Pamatas? Len som mala iny nick. Nicky si menim kvoli tomu ze vela tudi tu na fore si zapamata fakty a potom ich zneuziva voci dotycnej osobe, tak to robim takto salamunsky :-)
tam ked si pozriete niektore prispevky tak je to podstatne vacsi horror ako tuto s nevadou.
vcera sme sa zabudli nevady spytat ako to u nej vyzera v byte. ci to nebude nieco podobne ako pise zakladatelka temy "neporiadok v byte". tam bola tiez zaujimava diskusia aj o nasich znamych celebritach a ich vztahu k poriadku.
milos, a ty pracujes? pravdepodobne mas pracu doma pri pc, nie? lebo ak by si musel chodit do prace tak by to asi takto neslo.
ludia, vy vobec nespite? ako si vsimam niekto tu bol este o polnoci a potom hned o piatej rano. to je vydrz!
aj ja som si to teraz vsetko precitala, sranda nad srandy. ale zda sa, ze nevada to nemyslela zo zartu. nevsimla som si, ze by si tu odporovala. a tiez si myslim, ze tato romka nie je ta romka z inej temy. boze, neviem uz co to bola za temu. ved ako romka sa mozem podpisat aj ja. ked nie je clovek zaregistrovany tak to nie je ziadny problem. mozno niekto podvedome tuzi byt romom alebo romov neznasa, ktovie preco sa tak podpise. aj ja sa sprchujem kazdy den a niekedy aj dvakrat, ale koznej lekarke by sa to asi nepozdavalo. pokozka na to nie je stavana a v tom ma nevada pravdu, ze caste alergie mozu byt aj z cistoty. ale ja to uz nezmenim, som tak zvyknuta. mozno keby sa mi nejaka alergia objavila by som bola nutena pribrzdit. ale neviem si to predstavit.