Mám 2 synov ktorý priebežne fajčia marihuanu,vlastne konope.Svorne tvrdia že to zaručene neškodí,že je to lepšie ako alkohol.Majú 21 a 19 rokov.starší viac nerobí ako robí ml. chodí posl. rok na strednú.máte s tým nejaké skúsenosti?Skôr mazaujímajú tie negatívne.vdaka
pliaga menom Mariška
proste bol taky zhuleny a cvoklo mu v hlave ...vobec si neuvedomil co robi..aj lekari skonstatovali po odbere krvi ze mal toho dost vela v sebe..
nie nemal
to je dost nepravdepodobne, nemal v sebe aj nieco ine?
vies co uz som si to rozmyslela...je to fakt dobra vystraha pre tych ktory to hulia a maju z toho dobry pocit...takze chlapec sa zhulil az tak ze nevdel co robi, odlomil stierac z auta a sam si vytrhol semenniky a mocove cesty...momentalne lezi na chirurgiu ale o tyzden ide na cvokaren..a to je taka mariska nevinna..mne je z toho zle len si pomyslim co spravil...hlavne chlapi skuste si predstavit tu bolest...
mariska-hroza, napis presnejsie, ved uplne detaily nemusis
hej, to s tou plodnostou som tiez pocul, ale nezda sa mi to realne, co poznam ludi-hulicov, tak nemali problem s plodenim deti. ale je fakt, ze ich takych poznam malo, takze nejake uzavery nemozem robit.
necchcem to tu rozmazavat, lebo ta rodina je na dne a nechcu aby sa to rozsirovalo..ale daj mailovu adresu a ti to napisem...
a este pre fontmana , trava skuodi na muzsku plodnost, teraz sa ti postavi len nabuduce ked s nim budes chciet robit deti tak uz nemusis byt plodny...
nechce sa mi citat predchadzajuce prispevky, ja len budem reagovat na prispevok marienky, no neviem ci tu este chodi ked sa to pytala v oktobri...ale precitat si to mozete vsetci....asi pred tyzdnom sa jeden chlapec zhulil tak ze si narobil dost tazke zravotne problemy a o tyzden ho preraduju na cvokaren...takze taka je super mariska...pokaslal si cely zivot, ale nielen sebe ale aj rodicom, takze ti co to hulite a obhajujete tak to robte nadalej...kto chce veediet co sa mu stalo blizsie tak mu to napisem na mail..tuto nechcem zverejnovat...
brunuska, to OT som myslel, ze reagujes na francuza a nie na temu. inak je tvoj nazor samozrejme sucastou temy ako kazdy iny.
francuz, prosim ta, ako skodi trava sexualnemu zivotu? pytam sa preto, ze moje skusenosti su presne opacne :))
2 brunuska:ja pisem vzdycky co si myslim,precitaj si vsetky jeho prispevky na tuto temu.nech vyslovi svoj nazor aj ked je kriticky.pozri sa na gomez.jeho nazor je jasny a priamy ,ale vie to povedat aby druhych neurazil,ale nazor ze ked som hulil par razy za zivot hasis a travu ,a ja som to par razy skusil a nic mi to nehovorilo,nazor, ze som fetak a narkoman ,mo dost uraza a urcite by nemal odvahu mi to povedat do oci.Je to velmi hakliva tema a treba rozmyslat nad kazdym slovom ,ktore clovek povie lebo cita si to vela ludi a niektori su neskuseni a potrebuju si na to urcity nazor vybudovat.z mojej skusenosti to bolo sem tam fajn ,myslim ako zazitok ale na druhej strane skodi to sexualnemu zivotu a oar dni po tom sa este neviem sustredit a mas poruchy koncentracie.samozrejme to ani ja neodporucam a hlavne nie aby to skusali mladi ludia ,ktori nevedia o zivote nic a nevedia si uvedomit dalekosiahle nasledky ,pokial sa k tomu pristupuje nezodpovedne.