Preco sa muzi hned po rozvode zenia znova?

andy

Ahoj Edaa, pondelok-utorok, všetko jedno, aspoň som si užila voľno, keď som v piatok neni nevedela, že nemakám. Tak kozmetiku, hej? Super pokrok. A čo klebetenie, kávička a tak? Dúfam, že si nebola nakupovať sama, to by som si vyčítala, že som sa ti nenanominovala, aj keď neviem, odkiaľ si, ale ako hovoria moji kamaráti, objednaj si vrtuľník, mi ti zatiaľ objednáme drink

edaa

na kazdom šplechu-pravdy trochu. V kazdej Vasej reakcii na tomfo fore je nieco pravdive. Kazda mame nejaku skusenost a je fajn ze niekedy si otvarame oci, ktore pred niecim zakryvame alebo si nieco nevsimneme. Vdaka z toto forum:-)) No dieta asi neviem ci ano, lebo uz je po 40-ke ta jeho nova baba, ale tiez si myslim ze ona ho tam dohnala kde je.

wowo1

ja toto naozaj nechapem ,,ked muz opusti zenu po 25 rockoch,,,mne sa to stalo po 10 ,asi 3 roky sa clovek maximalne spamatava az potom som,,lovila a lovila,,,a podarilo sa ..a som stastna ze to takto dopadlo.Iste ja by som priala byvalemu len to najhorsie. zasluzi si to a aj ta jeho nova buchta.Neboj sa,, budu mat problemy a bude lutovat .Poznam vztahy prave taketo- hop rychlo do ineho vztahu,,ale nikdy to nevyjde, lebo je to nepremyslene,nezrele Druhy krat sa ten muz ale asi nerozvedie,lebo to by prehral sam nad sebou a priznal by ze sa mylil.Nemyslim ze odpustat vinu je spravne v tomto som 100 percentna zidovka.rychlo sa zenil -moze to byt tuzba po dietati ? ..a hlavne ta nova nechce byt sama, to je jej praca-ta rychlost.Ale fakt necakaj ze niekedy pred tebou povie ze nemal sa zenit druhy krat...Na nete je vela fajn zien na pokecanie,,raz som sla na akciu baby z netu nepoznali sme sa{ okolo 35 a 45} kaviaren klavir spev,,vyborne.skus oslovit niktore zenske a chodte klabosit.

edaa

hmmm. elvii, je nieco na tom co pises.
andy, no kupila som si kozmetiku a koozmetiku a este raz kozmetiku, aby som bola krasna a svieza a aby som si vygumnovala aspon par rockov z mojho veku :-))

andy

Edaa, prchám, budem tu až v pondelok, ale už teraz som zvedavá, čo si pokúpila. Nezabudni nám to napísať, aby sme ti ticho závideli. Pekný víkend a uži si ho

elvii

Preco sa muzi zenia okamzite po rozvode? "Kvoli servisu-teple jedlo, sex na poziadanie, ciste pradlo. Predsa zena ako zena." Citujem znameho, ktory tak urobil.

andy

Ale no tak! Žiadna opica, ja som milé, slušné dievčatko, vieš? Len trocha niečoho pozitívneho ešte nikoho nezabilo a keď to dokáže aspoň na chvíľu zlepšiť náladu, prečo nie. Musím sa priznať, že radím niečo, čo ja nedokážem. Ja keď ma niečo bolí "práve spievajú - hlava bolí", nemám chuť nakupovať, na kamarátov, na nič. Vždy som si to musela sama vyplakať až toľko, že mi to začalo liezť na nervy a potom som vyrazila, aby mi nezačalo šibať

andy

Super, tak sa mi to páči. A najlepšie by bolo aj s nejakou kamoškou, aby ste sa zastavili aj na nejakú kávičku, poklebetili, pokukali chlapov a tak