Preco sa muzi hned po rozvode zenia znova?

andy

Úplne ťa chápem, ty jej nepraj nič zlé, možno z jej strany to bude také, že sa jej vráti to, čo urobila tebe. Ale to je jej problém. Ty sa musíš pozerať len na seba, treba niečo zmeniť - prestavať nábytok, účes, nejaké nové oblečenie, dopriať si niečo, na čo si nemala čas, peniaze alebo.... Každá malá zmena v prospech poteší. Dúfam, že tu budeme aj o nejakého pol roka a ja sa dočítam, že naša nešťastná rozvedená a šťastná a znova zaľúbená

edaa

andy,budem mozno sprosta co napisem, ale dufam ze jej to nevijde ze jej ostane verny. Joooj musim ale s tym bojovat,lebo sa nema zelat nikomu zle aby sa to nevrtilo, hmmmm. ...takze si velmi velmi velmi tazko nahovaram, ze zelaj mu lasku a pod. no momentalne som rozdvojena v pocitoch, ale verim ze to zvladnem!

andy

No vidíš, veď ty si sama prišla na ten dôvod. Už si všetko z tejto témy nepamätám, ale tuším si písala, že mal aj predtým milenky. Tak ak si teraz táto jeho myslela, že sobášom si zaručí jeho vernosť, veľmi by som sa čudovala, keby jej to vyšlo.

freedom

edaa rozviedla si sa ty. jemu sa nechcelo doma mal pohodlie a tolerantnu zenu. ked ostal sam vydesil sa. nebol na to zvyknuty. tak si rychlo ochočil inu otrokynu. tak sa tes ze si sa ho zbavila. a nieze si zase nejake zavesis na krk aby si mala koho obskakovat.

edaa

hmm, sa vam dobre hovori lovkyne zenatych muzov, ten moj si ma vyvolil a po 25 rokoch sa na mna vykaslal, novemu vztahu sa nebranim, ale nikoho neuhanam, co ma prist pride, no samej je clivo

lina.

pre 33 ročnú: tak to bol príbeh ako z rozpravky. Hladali ste sa, našli ste sa a ste šťastný. a čo je dôležité, že šťastná je teraz aj jeho bývalá žena.
Držim ti palce, aby vam to vydržalo do konca života. Úprimne vám želám všetko dobré, zdravé babatko a veľa lásky.