Preco sa muzi hned po rozvode zenia znova?

edaa

hej troska ma to suzuje, ale snazim sa s tym bojovat a zahnat zle emocie. Nechodili spolu dlho dokopy od kedy sa spoznali je to asi rok aj nieco. :-(

wwww

Mozno s tou zenskou chodil uz ked mal teba...Ktora normalna zena si zoberie niekoho, kto je len 4 mesiace po rozvode? Len ta, co s nim spavala uz predtym...

edaa

hmmm, andy, to bolo krasne napisane ze praj mu stastie. Ja s tym suhlasim len este s tym musim pobojovat,ale snazim sa.

andy

Nevedia byť sami, boli zvyknutí na spoločný život, na to, že sa niekto o nich postaral, ošetroval ich, keď boli chorí, možno sa tešia na nové začiatky, všetko nové je krásne, uvidí sa časom, či bude šťastný alebo pochopí, že urobil chybu. Alebo to môže byť aj ten prípad, že stretol tú pravú a kvôli tomu ste sa aj rozviedli. Na tvojom mieste by som po tom nepátrala, praj mu, nech je šťastný a zameraj sa na seba, všetko zlé je na niečo dobré a uvidíš, že stretneš niekoho, za koho sa aj ty budeš chcieť vydať

gigigi

lebo v tom case maju este rozum v gatiach. keby vydrzali rok, taby si otlkali hlavu, aki by boli sprosti, keby sa ozenili.