Preco sa muzi hned po rozvode zenia znova?

buduci golem

to musi byt na hlavu padnuty, ked sa tak skoro zeni.
alebo je prilis submisivny a pod vplyvom tej druhej zeny, ta ho k tomu donutila .
:) inak, ak sa muz nevie o seba postarat po rozvode, je to tak trosku chyba jeho byvalej zeny.

miruliko

Vsimol som si ze vacsinou mate problem vy zeny a umna je to naopak...Ja som mal priatelku niekolko rokov uz sme spolu aj byvali a vsetko po com tuzila by som jej splnil nekonecne som ju miloval vsetko bolo ok a jedneho dna zahlasila ze jej nieje dobre atd. a hned v ten den som ju videl s inym cize asi tak .....nie len muzi su svine.

marcela78

edaa tiez som bola s ex manzelom skoro 10 rokov a zobrati sme boli cca 3 roky a jedneho dna mi povedal ze sa dusi vo vztahu a ruku do ohna by som zanho dala ze zaidna zena v tom nie je a ked som sa dozvedela pravdu bolo mi tazko.... Netrap sa NIKDY niecim co nevyriesis proste chod dalej a davaj si pozor na muzov aby si neskoncili s podobnym typom (ona sa to nam zenam stava)...vela stastia!!!

andy

o.k., ty prepáč, rozpútali sme tu debatu o tom, o čo si vôbec nestála, tak držím palce a snáď napíše aj nejaký muž, aby si mala názory aj z MARSU.

edaa

prepac andy, ja uz nemam chut rozoberat moj smutny pribeh o sklamani. Je to uz za mnou, len akosi to ze so svadbou tak rychlo zenie nejak neviem pochopit, nie je ani tehotna, je to uz starsia pani, tak neviem....snazim sa len pochopit muzov ze preco a tak som to tu hodila do fora, mozno sa niekomu podari odhalit ich myslenie. Ocenila by som aj nazor muza :-)lebo zeny su z Venuse a muzi su z Marsu, ci ako to je?

fíhaa

mužské plemeno, nie je schopné sa postarať o seba, a preto potrebuje nás ženy, keby neboli nám drahe ich spermie, ktoré potrebujeme, tak sú nám na nič. Česť výnimkám

kamoska

mňa by to tiež zaujímalo, ale zase z opačnej strany, ja som totiž dnes dala kopačky ženatému, lebo mám pocit, že napriek tomu, že stále nadáva na svoju manželku, nikdy ju neopustí a mňa má len ako spestrenie sexuálneho života, aj keď mi tvrdí, že ma strááášne miluje
...

andy

Možno by ma to ranilo, ale na druhej strane aj utešilo, že som nebola na vine ja, ale sa proste stalo, že do jeho života vstúpila iná žena. Nič nevieme o dôvodoch vášho rozvodu, tak ťažko súdiť. Ale všetko zlé je na niečo dobré, aj keď viem, že si to teraz nemyslíš. Napíš viac, vek, deti, koľko ste boli spolu, kto podal o rozvod a prečo....samozrejme, ak máš chuť

edaa

dakujem Jesika, pevne verim, ze to zvladnem. Uff, dost casto este nad nim rozmyslam, ale uz to nie je zdaleka take strasne ako to bolo hned po tom ako som sa dozvedela ze ma inu.

jesika

Presne tak andy su zvyknuti že sa o nich furt niekto staral,varil,pral atď.a nemožu byť teraz sami.Su bez nas uplne strateni´.Edaa vykašli sa na to nech si už žije svoj život s novou manželkou ty sa sustred na seba si volnaaaaa a možeš si uživať držim ti palce aby si čoskoro stretla novu lasku pa pa