Preco sa muzi hned po rozvode zenia znova?

33 ročná

ja som mala vzťah so ženatým.bol ženatý 9 rokov.
Lubila som ho, a náš vzťah trval 2 a pol roka.nikdy som ho netlačila do rozvodu. ale lubila som ho tak veľmi, že ma to až bolelo. a raz som mu povedala, že čo pre mna znamená, že ho lubim, že si život bez neho neviem predstaviť, ale že dalej takto menôžem. že ho chcem len pre seba ,ale pochopím ak si na ďalší život vyberie svoju ženu.A on zistil, že lubi aj on mna, čo mi dovtedy nikdy nepovedal. a že ma nechce stratiť. rozviedol sa, bolo to ťažké aj pre neho aj pre jeho ženu.
a odvtedy sme spolu 4 roky. sme šťastný, lubime sa, čakame babatko a urobil by pre nás všetko na svete. A jeho žena? má priateľa už 3 roky a tiež sú šťastní. odpustili sme si. nie sme kamarátky, ale vieme sa spolu porozpravať. všetci sme si uvedomili, že si oni dvaja neboli súdení. a že to čo sa stalo sa mať stalo.

edaa

robins, za to ze bol manzekl prelietavy tak za to om mohla ja, ked hovoris ze su na vine dvaja? Doma mal aj pohodu,sex,lasku...ale on jetaky nepokojny typek, stale nieco hlada...sam nevie co.

edaa

on totiz mal pocas nasho manzelstva viac mileniek(to som zistila az tesne pred rozvodom). Ked sa prevalila ta jeho terajsia uz som, mu to nechcela tolerovat.A on bum hned sa ide zenit.Boli sme spolu mazelia 25 rokov.

robins

tazko zareagovat na tento prispevok ...zalezi od toho kto aky je , ako spolu zili , praca , ci kde ma ist ked sa rozviedli , povaha , dieta ...skratka je tam toho strasne vela
ak sa niekto rozhodne po par rokoch ze rozvedie ci uz kvoli problemom na jednej ci druhej strane ( nikdy nie je na vine len jedna strana ) urcite to chvilu trva a natahuje a ze po par tyzdnoch mesiacoch najde pravy opak v ktorom sa sklamal skratka zenu ktora jej sadne preco nie ...cely zivot je iba o stasti a nahode s mnozstvom prekazok ktore si niekedy bohuzial hadzeme pod nohy aj mi sami

...

Stane sa, že dvaja v manželstve si nesadli, nastali problémy. Ak bol muž ženatý, je zvyknutý mať vedľa seba niekoho. Ak sa rozvedie ostane sám. A samota "bolí". A ak nechce a nevie byť osamotený a opustený, tak si hľadá niekoho. A ak nájde ženu, ktorá ho vypočuje, pochopí,
a ešte je k nemu milá a sympatická, tak s ňou chce byť ráno, večer, keď príde z práce. Teší sa, že ho opäť doma niekto čaká. Tak mu doprajte byť opäť šťastným.

edaa

mne sa zda, ze je na nej, tej terajsej uplne zavisly. Fakt ho ma pod svojim vplyvom. Som zvedava, ci take nieco moze trvat navzdy, alebo len docasu. Som zvedava, ako sa to bude dalej vyvyjat, lebo fakt ma to zaujima z toho psychologickeho hladiska.

janka

ak sa chlap nevie o seba postarat po rozvode, je to len a len jeho chyba. Kazdy ide sam za seba a vediet sa postarat o seba by malo byt aj pre muzov uplne prirodzene...