pre schudnute aj chudnuce

70 kg

ahoj babule,
dlho som tu nebola ako sa vam dari?no tak mne tak pomalinky...moja momentalna vaha je 67,8 kg..a ubytok z pasu 6 cm, z bokov 7 cm, zo zadku 5 cm a zo stehien hned pod zadkom tiez 5 cm...este je predomnou dlha cesta 7,8 kg mam v plane este schudnut...no uvidime ci bude potreba az tolko, podla toho ako sa budem citit...=)

rachabb

Moja kamaratka tiez bola v jednom takom studiu, kde jej povedali co ma vylucit na prvy tyzden, na druhy atd...Zaplatila plno penazi, schudla asi 8 kil, ale zacali jej padat vlasy, takze taketo pokusy na seba radsej nerobte. Telo z casu na cas potrebuje aj take veci z ktorych sa nechudne.

siska3

obed vecera v pohode masko, alebo rozne zapekane zeleninky, mozarella... je na vas co mate radi a skuste popri tom 2 krat do tyzdna cvicit takych cca 40 min. viac netreba. treba vykon zosuladit s prijmom. po 4 tyzdnoch mi pridali ryzu - ale tu naturalnu ( no nesmiete ju jest s masom!! po dalsom tazdni mi pridali zemiaky a po dalsom cestoviny, ale vzdy je treba to jest ako hlavne jedlo napr. si urobit hribikove rizoto... a baby naozaj to funguje. teraz uz jem vsetko a vaha isla dokonca este o 2 kg. dolu. velmi sa tesim lebo sama by som to nezvladla ziadne diety totiz nefunguju len ak ich dodrziavas snad cely zivot pa a drzim vam palce.

siska3

caute babenky, ak mozem poradim vam a mozno sa vam podari co mne schudla som za 2,5 mesiaca skoro 10 kil. sice sa mi to podarilo v jednom studiu ale makat a stravovat som sa musela donutit ja. na prve 4 tyzdne mi uplne zrusili prilohy ovocie a sladku zeleninu. cestoviny a rozne tie vymyslene pukancove chleby vobec takisto nejedzte, rano a max na olovrant 1 krajec chlebika klasicky razny. bud s platkom syra sunky natierka ale skuste si strazit aby to bolo vzdy do 45% susiny. masko kuracie morcacie, vzdy bez priloh bud s dusenou alebo cerstvou zeleninkou

chanel511

Pre pumu 127
Urýchľovače metabolizmu poskytnem každému, mám na to materiál, prepošlem každému na email, pretože je toho viac, asi 8 strán. Píšte mi na e-mail: health.janbar@azet.sk

pre puma

no tak ale nie stale budes chudnut kilo za tyzden...mne sa napriklad tiez vaha zastavila...ale mne sa vzdy na par dni zastavy a potom to zase ide...chce to len zmenit stravua vela pohybu a nevidim problem

puma127

rano-parka s polkou chleba
desiata-2chleby natrete syrokremom a rajcinou
obed-spagetyale ked som jedla 3 krat do dna tak som schudla uz za tyzden... teraz tak jem vyse 2 mesiace a ani trosku som nechudla...neviete preco??popritom ppp ani bulimiu nemam...a cvicim 3krat do tyzna ale len take lahke cviky - drepy a brusaky...co moze byt pricinou ze nedokazem schudbut ako kedysi?:(

karticka

no ahojte moje...tak co ako sa vam dari?mne ani velmi nie, mam momentalne toho vela, teda cakaju ma skusky, tak sa ucim no vtedy som nervozna a ked som nervozna tak papam..sice som nepribrala(zatial)ale ani neschudla:(((no co uz...tak som si dala zaväzok, ze ked sa mi teraz nepodari schudnut, tak sa budem snazit si to aspon udrzat..aj cez tie vianoce..co bude asi dost tazke..a potom od noveho roka pojdem tvrdo na to:))teraz si kazdy den doprajem nejaku tu cokoladku, aspon ma to ukludnuje..ach jaj ked ja tak rada papam:)tak piste, piste ako ste na tom, nech ma to trosku motivuje!!!!