nezvladam stresove situacie

[zruseny12]

...no,prave tiez som prekvapena,ze teraz tam to nie je...ale je este forte persen...a urcite na letaku bolo toto upozornenie,preto som ho vysadila...radana ako si najdem letak na persen forte rada by som sa na neho pozrela...

zuzanka65

Dala som si persen do googla, našla príbalový leták, tam žiadne vedľajšie účinky nie sú, dokonca sa môže dávať deťom od 6 rokov. Tak neviem, radšej si to pozri sama a poraď sa z lekárnikom, ja myslím, že takéto fytofarmakum nemôže uškodiť, pokiaľ budeš dodržiavať dávkovanie.

[zruseny12]

skoda,ze som si nenechala ten letak...videl to aj druh,lebo jasne,ze sme sa o tom rozpravali aj doma a ukazovala som mu ten letak...mozno upravili nejak zlozenie,ale rada by som videla aj forte...este...

mamca

Jeden z možných postupov pri agresívnom správaní:
Okamžite prestať riešiť problém a sústrediť sa na bod cca 3cm nad pupkom
Mierne zmeniť polohu tela,aby sme nestáli čelom k agresorovi
Odvrátiť pohľad,ale neskláňať hlavu
Krátkou vetou opakovať riešenie problému,nenechať sa vtiahnuť do argumentácie
Celý čas vnímať agresora ako obyčajného človeka,ktorý tiež chodí na wc-tá predstava vcelku pomáha :)))

[zruseny12]

tak si precitajte letak...len teraz neviem ci to je v tom persene ci v persene forte,lebo uz raz som sa o tom s niekym na tu temu bavila,a povedali,ze nic take nie je v letaku...ale ja som to tam mala,tak neviem teraz,ked to bolo pred 10rokmi...a odvtedy persen neuzivam...tak neviem,ci este to tam pisu...
...ale to bolo normalne napisane dole
upozornenie...uplne dole na letaku...tiez ti prajem krasny den...idem nieco porobit...