vzdy, ked niekto na mna krici, hlavne nepravom, silou mocou si presadzuje svoj nazor, tak to psychicky nezvladam..rozplacem sa ako male dieta..
stalo sa mi to aj teraz v praci. ako to mam zvladat?? nejake lieky, ci navsteva psychologa???
nezvladam stresove situacie
afty...su tiez dokaz toho,ze mas malo vit.B
radana--dakujem, aj tebe:-D
budem sa snazit, aby bol pekny..
mariaa-- sestra si kupila vcera ten obycajny, 40tbl, 93sk. no ale nepovedali, ako dlho ho ma uzivat..
tak to bolo ozaj podozrive...ako ja by som nebola proti z toho dovodu,ze zboznujem,ked mi beru krv,ale asi by som tiez zacala premyslat, co sa deje..
Tak prajem pekny dnik :D
...nechce sa mi moc tu rozpisovat,ale ja som brala tiez persen,niekedy este asi pred 10rokmi...a dost casto,brali mi krv,a asi si neboli isty a nechceli mi povedat ake su vysledky,tak mi povedali,ze sa krv stratila a ze mam prist este raz na odber...tak som aj bola...odznova na odber...no mne to neslo do hlavi,ze preco prave moja krv sa stratila,tak som po tom patrala...a bolo to asi to,mne lekar povedal,ze som v poriadku,ale do karty mi napisal,ze sa liecim na ANEMIU...tak som si pozrela pozorne letak na persene...a tam bolo upozornenie...ze pri dlhodobom uzivani PERSENU moze sposobit anemiu...
tak som pochopila,preco mi krv brali este raz,ale mali sa ma na to spytat,ci nieco neberiem atd.
tak preto to viem,ze sposobuje anemiu...ale je presen obycajny a potom persen forte...
a este som si vsimla, ze som takato hlavne pred menstruaciou, vtedy sa neznasam!!
no a este k tomu mam hroznu aftu pod jazykom,ledva rozpravam, pokazil sa tu zachod pred chvilkou..no ked sa sype, tak sa sype..heh
mariaa a radana---- dakujem vam za rady..uvidim, co sa s tym bude dat robit, ake to bude dalej..neviem si ani predstavit, nieco taketo riesit, ak budem mat rodinu, vsak to nezvladnem!radsej teraz riesit,akoby bolo neskoro...ked som uz teraz taka labilnaaa
NEBOJ...casom sa otukas,len sa nedaj...a hlavne netreba ukazat cloveku ktory si k tebe dovoluje,ze si neista,ked raz mas pravdu povec to raz a nenatahuj sa s nim...zasa ako pisala radana...posli ho za veducim,alebo za dvere aby sa ukludnil a vobec a neho nereaguj...a rob si svoju robotu...
viem,ze sa to lahko radi,ja by som nikdy v zivote s ludmi uz nechcela robit...
marisssa,podla mna to chce len trosku zmenu zmyslania,ktora by ta priviedla k vacsiemu sebavedomiu.Lieky za teba nevyriesia problem na cely zivot.Kazdy sme jedinecna osobnost a nikto nema pravo na teba kricat a nadavat ti.
spravila som si harmancekovy caj s medom. aach ta blahodarna chut:-D hned je cloveku lepsie na dusi... no este ze o tri a pol hodky koncim....