nezvladam stresove situacie

marisssa

mariaa--fuha, to vazne?? doktor to poradil sestre, nech to uziva...to som nevedela....precitala som si , na co to je a "zapacilo sa mi to"..presne na moje problemy...

marisssa

mariaa-- dakujem, skusim tie lieky. alebo sa skusim poradit aj so svojim obvod.lekarom,co by mi poradil,ale asi tiez to iste..bojim sa, ze sa to bude so mnou niest cely zivot!

[zruseny12]

lieky ju posilnia,lebo taky stress ako dnes zazila nici aj vit.B v tele,tak len nech si kupi tie vitaminy,alebo nech je potraviny...ktore obsahuju vit.B...uz si pripadam ako obohrata platna...:0)))).......
no,a ked nadalej bude mat take situacie,tak sa moze poradit zo psychol.ale mozno to zvladne aj sama...

marisssa

radana-- pekna myslienka, dakujem:-) no ved snazila som sa, ale nastastie som sa pred nim nerozplakala, aj ked to mozno bolo pocut uz na hlase, no a to, ze som sa triasla a bola nervozna asi aj spozoroval.ktovie,je mi to jedno,dufam,ho nikdy neuvidim..no zavolala som hore vedeniu, aky je problem,ze upozornia jeho speditera..no som zvedava..

marisssa

galaxisa---dakujem aj tebe za radu.no ved toho sa bojim, ze mi nik nic nepomoze, ked to mam stale..ale tie lieky by to mohli zjemnnit..nejake tie antidepresiva:-) sestra zacala brat Persen, ktovie, co by to spravilo mne..
neviem si predstavit zajst za psychologickou, vela sa o nich hovori,dokazu niektori aj pomoct,ale co ak na takeho nenatrafim? a teraz najst toho spravneho... ale uz dlho rozmyslam nad tym..

radana

marisssa,tak v tej situacii by som ho poslala za svojim nadriadenym,nech si tam vylieva svoje city.Ale v podstate si konala spravne,len tie slzicky odtial nabuduce vypust :) Marisssa,kdesi v telke som pocula hlasku od jedneho komika-Kazdy den sa najde aspon jeden blbec,ktory ta chce nahnevat.NEDAJ SA. :D

galaxisa

marissa , ked to máš od detstva, tak to ti nepomôžu židne lieky. to máš v podvedomí taku reakciu, precitlivelosť, má to nejaky dovod a je to uložené v pamati . Jedine zmena toho ti spusti, že uz nebudeš plakať. ked ta to trapi, skus ist za psychologičkou. ona ti sice možno povie, že plakat je normalne a bla...bla a možno natrafiš na taku, ktorá vie, čo s tym. Ja sa zase tak rozčertím, že začnem urážať toho druhého a potom ma z toho boli hlava. tiež to mam v programe v podvedomí. bola som u psychologičky, ale nevedela mi v tom pomoct. tak sa drž.

marisssa

mariaa-- no nie, zatial pouzivam este co mam od garnier, no nepozdava sa mi nejako asi.neviem..rozmyslala som, ze zacnem s aquilou, ak ju este vyrabaju,ci ako sa to vola, pouzivala som ho este na strednej, bol dobry...
pozeram, ze ty mi radis tiez nejake aqua..a su dobre?

marisssa

mariaa-- ja som prave mala super den, krasne sa zacal, vsetko bolo ok, aj fakt, ze som musela sem vstavat o 4h..
neznasam proste ludsku hlupost, to ma vie vytocit a ked viem, ze mam pravdu a niekto sa bude so mnou hadat o opaku..
nabuduce to tak urobim, ak to budem zvladat..