vzdy, ked niekto na mna krici, hlavne nepravom, silou mocou si presadzuje svoj nazor, tak to psychicky nezvladam..rozplacem sa ako male dieta..
stalo sa mi to aj teraz v praci. ako to mam zvladat?? nejake lieky, ci navsteva psychologa???
nezvladam stresove situacie
mariaa--fuha, to vazne?? doktor to poradil sestre, nech to uziva...to som nevedela....precitala som si , na co to je a "zapacilo sa mi to"..presne na moje problemy...
marissa a s PERSENOM opatrne sposobuje ANEMIU pri dlhodobom uzivani....
mariaa-- dakujem, skusim tie lieky. alebo sa skusim poradit aj so svojim obvod.lekarom,co by mi poradil,ale asi tiez to iste..bojim sa, ze sa to bude so mnou niest cely zivot!
lieky ju posilnia,lebo taky stress ako dnes zazila nici aj vit.B v tele,tak len nech si kupi tie vitaminy,alebo nech je potraviny...ktore obsahuju vit.B...uz si pripadam ako obohrata platna...:0)))).......
no,a ked nadalej bude mat take situacie,tak sa moze poradit zo psychol.ale mozno to zvladne aj sama...
radana-- pekna myslienka, dakujem:-) no ved snazila som sa, ale nastastie som sa pred nim nerozplakala, aj ked to mozno bolo pocut uz na hlase, no a to, ze som sa triasla a bola nervozna asi aj spozoroval.ktovie,je mi to jedno,dufam,ho nikdy neuvidim..no zavolala som hore vedeniu, aky je problem,ze upozornia jeho speditera..no som zvedava..
galaxisa---dakujem aj tebe za radu.no ved toho sa bojim, ze mi nik nic nepomoze, ked to mam stale..ale tie lieky by to mohli zjemnnit..nejake tie antidepresiva:-) sestra zacala brat Persen, ktovie, co by to spravilo mne..
neviem si predstavit zajst za psychologickou, vela sa o nich hovori,dokazu niektori aj pomoct,ale co ak na takeho nenatrafim? a teraz najst toho spravneho... ale uz dlho rozmyslam nad tym..
marisssa,tak v tej situacii by som ho poslala za svojim nadriadenym,nech si tam vylieva svoje city.Ale v podstate si konala spravne,len tie slzicky odtial nabuduce vypust :) Marisssa,kdesi v telke som pocula hlasku od jedneho komika-Kazdy den sa najde aspon jeden blbec,ktory ta chce nahnevat.NEDAJ SA. :D
marissa , ked to máš od detstva, tak to ti nepomôžu židne lieky. to máš v podvedomí taku reakciu, precitlivelosť, má to nejaky dovod a je to uložené v pamati . Jedine zmena toho ti spusti, že uz nebudeš plakať. ked ta to trapi, skus ist za psychologičkou. ona ti sice možno povie, že plakat je normalne a bla...bla a možno natrafiš na taku, ktorá vie, čo s tym. Ja sa zase tak rozčertím, že začnem urážať toho druhého a potom ma z toho boli hlava. tiež to mam v programe v podvedomí. bola som u psychologičky, ale nevedela mi v tom pomoct. tak sa drž.
mariaa-- no nie, zatial pouzivam este co mam od garnier, no nepozdava sa mi nejako asi.neviem..rozmyslala som, ze zacnem s aquilou, ak ju este vyrabaju,ci ako sa to vola, pouzivala som ho este na strednej, bol dobry...
pozeram, ze ty mi radis tiez nejake aqua..a su dobre?
mariaa-- ja som prave mala super den, krasne sa zacal, vsetko bolo ok, aj fakt, ze som musela sem vstavat o 4h..
neznasam proste ludsku hlupost, to ma vie vytocit a ked viem, ze mam pravdu a niekto sa bude so mnou hadat o opaku..
nabuduce to tak urobim, ak to budem zvladat..