nezvladam stresove situacie

[zruseny12]

marissa a len tak na okraj,uz mas nejaky krem na plet?tebe som tusim pisala o kreme AQUBELLE,ALEBO TAK NEJAK SA VOLA TA SADA...KREMOV...

marisssa

radana-- no on stale tvrdil, ze mu tie papiere mam dat ja, ze on mi ich neda..to sa mi ako stalo prvy krat, lebo soferi si to maju nosit kazdy sam, vlastne.no on mi to neda,nema to,mam mu to dat ja.. bolo to hrozne,no uz je to za mnou..uz aj ta nervozita a chvenie opadlo zo mna..
no ako sa to vravi, len hlupy sa uci na vlastnych chybach? no moj pripad...:-(

[zruseny12]

mozno,ze mal len zly den...a ty tiez...tak dufam,ze sa ti to uz viac krat nestane...:0))))....a ked ano,tak ho posli za dvere sa ukludnit a nech potom pride,ako radila radana....

radana

Marisssa,tak sa na taku,alebo podobnu situaciu troska priprav.Ved ked niekto pride a bez priciny tam zacne po tebe hucat,tak mu treba fakt kludne povedat,ze si s nim husi nepasla,ze nech je taky laskavy a nech na teba nekrici a potom by som mu s kludnym svedomim povedala,ze pokial mi tie papiere neda,tak ich logicky vypracovat nemozem.A viacej by som sa s nim uz o tom nebavila.Ved on by prisiel aj sam na to,ze sa to da riesit aj inym sposobom..

marisssa

mariaa--- no ja toto neberiem,ako "pracu s ludmi", robila som casnicku a ako tam, kolko krat som stratila nervy!to sa neda ani porovnat..teraz sa mi to tu stalo prvy krat..a dufam, aj posledny..ako kamionisti su vzdy na mna dobri , mili, len tento neviem, co mal za den..

marisssa

radana-- ano mas pravdu. ale co ked sa zas ocitnem v takej situacii?? ozaj neviem, co to mam za hlupu povahu!a sestra je taka ista..no a doma sa to tiez casto stava...

[zruseny12]

presne ako pise radana,nemal by on papiere urobene a nie koli tebe...
ty musis ukazat,ze si tam ta ,co ma hlavne slovo...a ze ked si na teba niekto dovoli ma smolu,bude cakat kym sa neukludni...Vies ja som robila s ludmi este v roku 1987-88,boli drzi,ale dnes je to 100x horsie,dnes by som ani nechcela robit s ludmi/cest vinimky sa najdu,nechcem urazat vsetkych/tak ta chapem a nezavidim...musis sa nejak naucit takych ludi brat a s nimi aj tak jednat,ako oni jednaju s tebou...a podla situacie aka je...mozno fakt psycholog by ta naucil...ale to je uz len na tebe...ale tie vit.B ti tiez pomozu...ak nechces brat tablety tak jec potraviny ,ktore obsahuju vit.B

radana

Ano,ale v takej chvili asi najviacej pomoze posunut ho nabok,aby sa skludnil a aj sam pochopi,ze po dobrom to bude mat vybavene skor..

marisssa

radana--samozrejme mas pravdu so vsetkym, ja si to vsetko aj sama uvedomujem.no v tej chvili mi to jedno nebolo.aj som mu povedala, ze jednoducho nechapem, preco tu robi taky cirkus, ako male dieta.ze ma to nezaujima, tak firmu neopusti..lenze on sa nedal zastavit s hlupymi recami... musim nejako zacat na sebe pracovat..