Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NALIEHAVA VYZVA

Príspevok v téme: NALIEHAVA VYZVA
damian

Vazeniucastnici fora! V tychto dnoch SITA vydala spravu o tom, ze v doch materskych skolach v Nitre budu deti "zadarmo zaockovane". Mnohi iste viete o politike vakcinacie a o jej vyznamnom nebezpecenstve. Tieto veci supred verejnostou skryvane. Tymto ziadam vsetkych, zastavte toto tuto spinavost na detoch! Ak poznate kohokolvek v Nitre, prosim, upozornite ich co najskor na tieto veci, varujte ich! Verim, ze sa takto informacia dostane zucastnenym rodicom a zabrania zaockovaniu svojho bezbranneho dietata. Vsetkym, ktori sa akokolvek o tuto akciu pokusia, velmi pekne dakujem, v mene tych deti!

radana

A pokial si dobre pamatam,tak naposledy si mi napisala,ze sa nebudes ku mne ozyvat,tak bud taka laskava a neozyvaj sa ku mne,ja o tvoje nazory nestojim..

radana

Mirka 23 teba sa nebudem pytat,ci niekde napisat mozem alebo nie.Ked si vymenis slovnik potom sa mozes aj ozvat-myslim,ze velmi dobre vies,o com pisem.

lea

ja som mala viackrat pneumokokove infekcie ucha v detstve a doteraz mam nasledky - porucha sluchu na jednom uchu a spankova kost vyhryzena tak, ze to na MR vyzeralo ako nador! budem rada, ak sa dnesne deti takymto nasledkom vyhnu, lebo je uz moznost dat sa zaockovat, doteraz nebola

lea

Damian, v minulosti deti neboli ockovane a bola 50% detska umrtnost. tak hadam nechces tvrdit, ze teraz je to horsie. nazory neockovat su nebezpecne, lebo v prirode je to tak- prirodzeny vyber a preziju len najsilnejsi. ked si aj proti antibiotikam, vela deti by sa tymto stylom nedozilo ani skolskeho veku

tak to je

ani ja neuznavam ockovanie proti chripke.
ale co tak ockovanie proti zltacke? ani to nie?
vztahuje sa to na vsetky ockovania ci len na urcite druhy?

mirka 23

Damian, môj manžel prišiel tiež domov s tým, že sa môžu v práci zadarmo zaočkovať proti chrípke, Hneď som mu všetko objasnila a tak sa nedal a podarilo sa mu prehovoriť aj niekoľko kamarátov.
Ja som prišla s podobnou témou (Ak máte deti, určite si to pozrite) kde som apelovala, aby si ľudia pozreli Paľbu o chrípke (našla som to na tvojej stránke), no a všetci mi začali nadávať (až na 2-3 výnimky) tak som to vzdala. Lebo je veľmi ťažké zmeniť myslenie ľudí na Slovensku zo dňa na deň. Až keď budú mať vlastnú skúsenosť, potom pochopia a spomenú si na tvoj príspevok.

barbinka

damian tieto tvoje kampane sú už na smiech. si naozaj fanatik a pripadáš mi akokeby si bol šéf nejakej sekty. ja osobne nepoznám žiadne dieťa, ktorému by očkovanie uškodilo, tak tu nezavádzaj ľudí. a nepíš, aby som si vygooglila. Nepotrebujem čítať nejaké tvoje články a tiež články takých fanatikov ako si ty.

radana

Damian,tak jak su zastanci ockovania,tak sa najdu aj fanatici,ktori budu hustit svoj nazor.A precital si si aj to,ze kolko detom ockovanie zachranilo zivot?Ze nedostali napr.cierny kasel,detsku obrnu,zltacku,otravu krvi...Ale to je kazdeho nazor a ja ti ho neberiem,len mi trosku prekaza,ze chces vyvolat medzi ludmi paniku a robis z komara somara..