Vazeniucastnici fora! V tychto dnoch SITA vydala spravu o tom, ze v doch materskych skolach v Nitre budu deti "zadarmo zaockovane". Mnohi iste viete o politike vakcinacie a o jej vyznamnom nebezpecenstve. Tieto veci supred verejnostou skryvane. Tymto ziadam vsetkych, zastavte toto tuto spinavost na detoch! Ak poznate kohokolvek v Nitre, prosim, upozornite ich co najskor na tieto veci, varujte ich! Verim, ze sa takto informacia dostane zucastnenym rodicom a zabrania zaockovaniu svojho bezbranneho dietata. Vsetkym, ktori sa akokolvek o tuto akciu pokusia, velmi pekne dakujem, v mene tych deti!
NALIEHAVA VYZVA
damian kolko mas rokov ak to nieje tajomstvo
mirka ty si dobre falošná.
kekula: ja som na damiana nikdy nepovedala, že je blbý. a radana tiež nie. myslím, že tu urážajú tí ľudia,ktorí sa ho zastávajú. a tiež som povedala, že v niečom s ním aj súhlasím. len mi proste vadí, že on svoj názor nanucuje ľuďom. a nepíše z vlastnej skúsenosti. Kto vie asi viac o autizme? on, alebo radanka? keď ona má syna autistu. a bude ju tu presviedčať o veciach, ktoré nie sú pravda. mne vybrali mandle, kto o tom vie asi viac, že museli ísť von? on, alebo ja? však niektoré jeho názory sú prehnané.
Musim sa trochu zastat damiana.Nepaci sa mi ako na neho utocite.Podla mna je to rozhladeny muz a vazim si ho tak isto, ako pana RNG.Damian ma tiez dobre rady a v mnohych veciach sa vyzna rovnako dobre, ako pan RNG.Takze ho neponizujte.Nechcem napisat konkretne niky, vsak ved viete, koho myslim.
Tiez si cenim na damianovi to, ze bez problemov mi odpovedal na moj e-mail,ked som ho prosila o rady, dokonca bol ochotny mi poslat z Anglie doplnky, ktore uz pan RNG nema.Takze si laskavo neobtierajte pusy o neho.Je sice pravda, ze povahou je od RNG uplne odlisny, zda sa mi prchky a vybusny, ale to neznamena, ze nema poznatky z oblasti mediciny.Je to typ cloveka, ktorý musi vzdy za nieco a proti niecomu bojovat, rebelovat.Ale nie vzdy je to z druhej strany pochopene.Len to tak pekne nevie vyjadrit, zaobalit, ako pan RNG.Ale to neznamena, ze je blby.Kazdý z nas je iní a tu istu vec preto vieme povedat kazdý inak,po svojom.
A na margo toho prispevku od PETa 0260.Trochu ma to zaskocilo,ako si povedal, ze kto studuje soc.pracu je hlupi.Preco?Mas pravdu, aj mne ta soc.praca ide riadne na nervy, nakolko ju uz studuje skoro kazdy treti clovek.Je mi to smiesne.Vacsinou su to takí dialkoví, rychlokvasní ludia, ktori pomaly ani nevedia, ako sa dostali k diplomu.Studuju to len preto, lebo nemaju VS a potrebuju ten titul k praci, aby ich z nej nevykopli.Ale nazvat ich hlupimi?To je dost surove.Nie?
pozorovatel: ty si radšej pozri celú tému. a nehovor na druhých to, čo robíš sám. nič si totiž neporadil.
sosi: ako je možné, že ja a nikto z môjho okolia nemá žiadne problémy z očkovania?
a to je tvoja vec, tak sa nezaočkuj, keď chceš mať otravu krvi. nikdy totiž nevieš, čo sa ti stane.
No to sa dalo čakať. Barbinka vždy diskutuje od témy.Neporadí ale
radšej sa vysmieva a napáda prispievateľov. O Radane som mal však inú mienku.
Barbinka, mozes to brat ako podlizovanie. Ja s Damianom uplne suhlasim. Mam tiez psychicke poruchy a verim tomu ze zato mozu z velkej casti vakciny, ktorymi som bol ako dieta zaockovaný, okrem ineho obsahuju aj ortut, co je poriadny neurotoxin. Ja mam prepadnute ockovanie proti tetanu asi 5 rokov, zakazdym mi to moj obvvodak pripomenie ze pri najblizsej prilezitosti ma zaockuje, no nech si necha snivat. Cital som kolko problemov narobili toto ockovanie ludom okolo 30-ky, okrem psychickych aj niektori ochrnuli. Mozem poslat link, ak ta to zaujima.