NALIEHAVA VYZVA

Príspevok v téme: NALIEHAVA VYZVA
damian

Vazeniucastnici fora! V tychto dnoch SITA vydala spravu o tom, ze v doch materskych skolach v Nitre budu deti "zadarmo zaockovane". Mnohi iste viete o politike vakcinacie a o jej vyznamnom nebezpecenstve. Tieto veci supred verejnostou skryvane. Tymto ziadam vsetkych, zastavte toto tuto spinavost na detoch! Ak poznate kohokolvek v Nitre, prosim, upozornite ich co najskor na tieto veci, varujte ich! Verim, ze sa takto informacia dostane zucastnenym rodicom a zabrania zaockovaniu svojho bezbranneho dietata. Vsetkym, ktori sa akokolvek o tuto akciu pokusia, velmi pekne dakujem, v mene tych deti!

<<<<<

no ano radana,mas pravdu,len som nedopisala este,ze tym myslim napr.vas,lebo nemate take znalosti ako DAMIAN,dopodrobna.Ty by si dala ruku do ohna za tie clanky,co citas?ja nie.A myslim,ze DAMIAN JE V STYKU AJ S PACIETAMI,TAKZE MA VIAC PREHLAD AKO NIEKTO KTO LEN CHCE OPONOVAT.

<<<<<

pozri barbinka,niektory lekar nevie tolko toho,ako clovek, ktory sa tym zaobera.A nepotrebujem vediet,co je DAMIAN zac,lebo nie som BOH aby som ho sudila.A kazdy nech si zoberie,co uzna za vhodne z jeho prispevkov.

damian

Niektorym je tazko pochopit, co pisem. Ja nezakazujem ludom ockovat sa. Nech do seba ludia davaju vakciny aj kazdy tyzden, ak sa im raci. Ja upozornujem na nebezpecie a PODVODY. Ta spinavost okolo vakcin je tak ohromna, ze pouzivam slova, ake pouzivam, Bobika. Ja velmi dobre viem, aky ton pouzivam. Ak niekoho vidis, ze ho ide zrazit auto, nebudes mu asi potichucku a sladko sepkat do uska, ze "pozor milacik na to auto", ale skriknes, az ta osoba (hadam) uskoci a auto ju neprejde. Rovnako ja nemienim mazat ludom (ako tuto) med okolo ust. Mienim pisat varovne, co najkratsie, a, hadam ma mnohi budu pocut a USKOCIA spred toho vakcinacneho nakladiaku, ktory zraza mnohych nevedomych.

damian

RADANA, ja uz na Teba zvyknem nereagovat, ale teraz musim. LASKAVO TU NEKOPIRUJ DLHE PRISPEVKY! JA SOM REAGOVAL PRAVE NA TEN PRISPEVOK A AK BY SOM CHCEL, DAL BY SOM HO TU.

barbinka

pre <<<<<<: a ty o ňom čo vieš? ja viem, že nie je lekár a to mi stačí. Človek bez adekvátneho vzdelania nemá právo nabádať ľudí na nezaočkovanie sa. alebo teda nech potom verejne prehlási, že za tých ľudí bude potom niesť následky.

radana

Presne o to ide,ze lekar by sa nemal kucharovi miesat do remesla a naopak.Tak je to aj s Damianom.Nemal by sa miesat do remesla lekarov,ked nema znalosti a nieto ich tu este osocovat..