Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

samko r.

Babenka, ani nevieš akú mám radosť, že si sa ozvala. Je taký smutný deň, sám som doma, človek sa rád porozpráva s niekym koho pozná. Hoci ťa nevidím, viem, že na mňa niekto myslí. Prosím ťa povedz mi, ako sa to mám zaregistrovať. Ja mám internet zavedený od vianoc, čiže žiadne skúsenosti. Ďakujem.

trnka

Treba pit odvar zo zemezlce, kazdy treti den vypit s prestavkami 3 dcl, ale pozor, je to strasne hnusne, horke. Po dvoch baleniach by to malo byt ok.

babenka

samko, mal by si sa zaregistrovat aj ty. aj mne sa to kedysi stalo,ze mi niekto registroval moj nick.
uz mi je lepsie,ale tie creva asi nie su ok. a hp uvidime na kontrole. inak, alergia na mlieko co mam,tak akosi ju zanedbavam, jem jogurty a syry. zda sa mi, ze nemam nejake vazne problemy. zlepsilo sa to oproti decembru, vtedy to bola katastrofa a ani neviem preco. asi ta HP mala vplyv aj na čreva.

samko

verím, že praslička roľná je dobrá bylinka, obsahuje kyselinu kremičitú, ktorá má veľmi dobré vlastnosti na hojivé procesy. Kedysi som čítal od nejakého pána zo Sliača návod na otvorené rany-ako ich hojiť. Tam odporúčal práve veriť prasličku, ale podmienka bola, že sa varila v destilovanej vode a lúhovala sa 1/2 hodinu. V tomto výluhu sa máčala rana, u mojej matky to bola tá známa cukrovkárska rana na nohe a predstav si, že sa jej krásne zacelila, len sa jej akoby tá hojaca rana orosievala. Vtedy som je kúpil tie žeňšeňové guličky, bolo ich tam asi 100 a stáli vtedy 68 Sk. Rana sa jej krásne zahojila, noha sa nemusela amputovať. Tá praslička je stále vedecky neprebádaná, preto treba nájsť len jej správnu kombináciu na použitie. Papapá.

babenka

vsetkym:
problem cislo jedna vsade, kde sa len obzriete. mate jedno,ci patrite k tomu alebo k tomu lekarovi. malo je tych,co sa skutocne zaujimaju o fungovanie organizmu a jeho sposoby samoliecby. pripadne chcu liecit s co najmensimi skodami na peceni a imunite. ja som si preskakala tolko toho!! kazda jedna choroba bola liecena tzv. ATB naslepo. jednoducho nasadila jedny ATB, nezabrali,potom dalsie a do tretice alebo stvorice ;) mi urobila kultivaciu a potom dala ATB na ktore boli bakterie citlive. tak mam pecen v tahu,imunita nulova a chora som uz vtedy,ked niekto kychne z desiatich metrov. zmenila som lekara,a je to lepsie.ATB takmer neuzivam, hoci mam dobabrane co sa da...pecen,zaludok (tiez HP) a creva!! takze ak to budem chciet nejako poriesit,zrejme v mojom stadiu,ako mam to vsetko, budem musiet brat dalsie ATB. alebo zmenit stravu ci prejst na nejaku ucinnu detoxikaciu organizmu.
ozaj, poculi ste o tom,ze doobeda sa prirodzene organizmus ocistuje,takze by sme mali iba pit cistu vodu, niekto odporuca jest surove ovocie, alebo pit meltu,lebo je zasadita a dobra na nas prekysleny organizmus? kedysi som to tak aj robila, lenze v tomto pripade je ten "ranny dych", pripadne doobedny este vyraznejsi, pretoze sa vsetky toxiny dostavaju z tela.
dalsi typ na precistenie,s ktorym som sa stretla, je preplachovanie dutin praslickou so zazvorom. dutiny su vraj filter,ktory mame totalne zaneseny,a preto,ked sa telo nemoze samo precistovat,uklada necistoty kde sa da,a v nich su potom zivene virusy a bakterie. tie v cistom prostredi nemaju podmienky na zivot,ale v nasom znecistenom nie je problem sposobovat choroby...aj HP.
mate niekto nejake poznatky,co sa tyka toho,o com pisem? uvitam vsetky info.
vdaka.

smejo 111

Mam problemy so šťavami až kyselinami pali ma zaha,trapi ma žaludok mam žalud.krče,byva mi aj zle.zvyknem teraz brať na lačno rano Helicid niekedy je to lepšie inokedy nie.Bola som aj na sondu nezistili mi vred len že som prekyslena a to sa so mnou stale ťaha,už neviem čo mam robiť.