Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

Danuska, ahoooj!Tak to mas dobry prehlad o mojom zdravotnom stave :)) aj ja by som si rada precitala,co nove u teba. tu candidu v zaludku zistili aj mojej kamaratke.ona ju mala v zaludku,ale moze byt aj v crevach. musela prestat asi na 2 ci viac tyzdnov akekolvek sladkosti..ona ich jedla na tony! a nic ine len sladke. tym ze ta potvora nemala z coho zit,tak vyhynula.
danuska,mne sa rano a vecer to nafukovanie objavuje znovu. tiez neviem co s tym.esteze to nie je tak zle,ako u teba,ako si pisala hore: zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti. moj teda problem nema ist von. blizi sa jar,asi si urobim nejaku jarnu kuru. len zistit aku.

babenka

cokoladu jedavam aj ja,ale snazim saobmedzovat.ak na nu nie si nauceny,tak moze byt,ze ta bude hlava boliet po takom prehresku. pi vela vody...ved to ty vies,precistuje.

babenka

samko,ked si ho prestaneme vsimat,tak pojde hladat pozornost inde. choroba si nevybera koho postihne a co mu postihne.
samko,to mlieko,ked som alergicka,musim prestat pit? mam hodnoty trosku nad hranicou,a ako mi zistili alergiu,tak sa mi zda,ze mam na jogurty a syry este väčšiu chut. lekarka mi povedala,ze ani nemusim prestat,vraj mam ist ale za alergologickou a s nou to rozdebatovat. nechcem tam ist,mam pred sebou este ine vysetrenia. nevies,ci ho mam uplne vyradit,alebo nemusim?

samko r.

Ináč, dnes mi je nanič, pobolieva ma hlava, trápi ma žalúdok, vieš predvčerom som bol sprostý a jedol som čokoládu s orieškami a mnoho iných vecí. Bol som ako tehotná žena, mal som bodovú dietu. Všetko, čo som videl to som zbodol !!! A dnes ma vytočil henten obuch !!! Akurát tu bol sused a pýtal sa ma, či som videl, čo písal ten štepený somár. Tiež si myslel, že mu blbne počítač.

samko r.

Si zlatá Babenka, ale poviem ti pravdu tomu hlupákovi by som nechcel po dnešnom Valentínovi maľovať izbu. Určite budú celé steny od... vieš čoho. Ak mu to samozrejme funguje a zbytočne sa neocmála medzi nohami !!! Musel som to povedať.

babenka

ahoj samko. tak sa ti podarilo nahrat?to je super!skoda,ze to nejde.pozriem sa na to,ale minule,ked som tie stranky hladala,tak to tiez neslo. ja spavam skoro na rovnom, hlavnicu takmer nepouzivam...neviem, ci je to dobre alebo nie,akosi si to neviem predstat to spanie podla toho,ako o tom pises. mozem na rovnom? a to oHP je dobra informacia. mna zaludok bolieval asi 6 rokov! to je dost,dufam,ze tam nemam aj nieco horsie. robili mi testy len z krvi,na viac nemam odvahu. ale uz sa to zlepsilo. takze uvidime,ci sa vrati. prosim ta, nevravel tam nieco o lecbe HP, ci je ucinna uz na prvykrat? ked mi pridu vysledky z krvi, tak dam vediet,ci liecba zabrala. a este...uz som si ho/ju vsimla.najlepsie je nebrat na vedomie...ale som sa na tvojich poznamkach dobre nasmiala. mas pravdu,vobec sa to nehodi a ani neda tolerovat.ved nech pise tam,odkial to kopiruje.moze aj vlastnu tvorbu alebo skusenosti.

samko r.

Teraz som mu už musel napísať v téme Úzkosť, lebo tam má viac článkov, najskôr sa podpisoval ako f, potom d a teraz ako seeera.

samko r.

Tu som Babenka moja. Vieš, čo som naštvaný, lebo nejaký hlupák, gaučo, trkvas, neznaboh, mumák, ogrgeň,obuch stále vypisuje po témach články a veľmi dlhé články o sexe. Už mu nestačí na to ruka, aby si to spravil sám, už o tom vypisuje po nete. Nie som puritán, verím aj v Boha, ale mám na to svoj názor, avšak toto patrí niekam inam čo tu tento píše. Keby toto nebolo t.z.v. verejnosti prístupné, niečo by som mu aj povedal, ale bolo by to veľmi ostrejšie. Keď ešte nemal pod sebou ženu, nevadí! Ale nech to nedáva takto najavo. Možno, keby ho vykastrovali, vtedy by hádam myslel aj na robotu, alebo by vstúpil do speváckeho zboru. Čo sa nás týka, nahralo mi to, rozprávali tam o zvýšenej hladine kyseliny, návratu potravy do pažeráka, ukazovali tam aj následky tejto choroby, jej názov je na -b- podľa nejakého vedca, ktorý túto chorobu opísal. Tam tým zápalom sa urobia akoby krčové žily, ktoré puchnú a môže to prerásť do rakoviny pažeráka. Odporúčajú pri návrate obsahu žalúdka ležať tak, aby nebola vyššie len hlava, ale ako v nemocnici, kde sú lôžka, kde sa dá vyvýšiť celá tretina postele v hlavovej časti. Aj to pomôže. Hovorili aj o HP, že sa musí liečbou potlačiť, lebo neliečením môže vzniknúť rakovina žalúdka. Neprejedať sa na noc a pred spaním jesť aspoň 2-3 hodiny. Keby sa to dalo poslať, alebo prehrať po nete, hneď by som to to poslal. Na tej stránke tá obrazovočka programov je stále nečinná. Tam by to aj mohlo byť, ale nejde to. Nevieš prečo? A toho debila dolu si nevšímaj. Môžem to povedať aj sprosto, ale to sa nesluší. Videla si tie jeho príspevky, pravda? Hurá, už ho vymazali, ale určite ešte niekde je, alebo naskočí!

Danusa

Ahoj Vera1, dakujem za Tvoj prispevok. Ako sa robi to vysetrenie, ako to zistia? Moj doktor je taky, ze neurobi nic, resp. nevie, co robit. Takze ked ma nieco napadne, tak idem k nemu a vravim, urob mi vysetrenie na to a to. Takze by som potrebovala vediet, ako sa da to vysetrenie urobit. Robi sa nejaky krvny test alebo ako sa postupuje? Vzhladom na to, ze nie som na Slovensku, nie je to jednoduche. Ako si sa Ty liecila? Dik.
Babenka, si OK? Citam Tvoje prispevky denne, ale vzhladom na to,ze namam nic nove, takze nechcem tu vypisovat kazdy den, ze ziadna zmena, resp. trochu k lepsiemu. Klop-klop. Drzte sa ludia. D.

vera1

Ahoj Danusa ja som mala také problémy ako ty, velmi dobre viem ako sa cíťiš, mala by si vyhladať lekára a spýtať sa ho či nemáš náhodou candidu.