Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

danuska,ja mam vazne toho viac,a to tu niektore veci ani nepisem.
ta malatnost,to moze byt aj z pretoxikovania organizmu.ja si myslim,ze tie creva dokazu najviac zatoxikovat,ak dobre nieco v nich nefunguje. aj samko to spominal,a on je asi skusenejsi odbornik. mozno napise nieco aj Alternativa,tiez sa vyzna. Ja tie body musim masirovat,uz skusam vsetko mozne. a na kolonoskopii si uz bola? prepac, ale nepamatam sa. ja keby som sa pytala,tak ma tam posle,ale nechcem ani na gastro. a myslim,ze to vsetko suvisi s tou psychikou, ako pises aj ty.
Danuska, a pozri si aj tu stranku o zelenom jile a psylliume,co som tu napisala. ty si to neskusala? vraj ucinok je hlavne na creva.
Pekny dnik.

Danusa

Ahojte vsetci, citam tieto clanky, ale nemam vela casu na to reagovat, lebo mam vela prace. Tie body su zaujimave. Skusim to aj ja, len neviem, ci je tam nejaky sposob ako to robit, aby si clovek, pripadnou nevedomostou, neublizil. Uz som si aj vytlacila tu mapku noh. Pozrela som si aj tu cesku stranku, ale nemam momentalne cas to cele citat. Babenka, vyzera to tak, ze Ty mas viacero problemov. Si v poriadku? Ja s imunitou problem nemam, klo-klop. Len ten zaludok a niekedy sa citim velmi velmi unavena, pocit akoby som umierala. Sice neviem, aky je to pocit:)), lebo som to nezazila. Je to akoby ste vobec nemali energiu na nic, dokonca ani na otocenie hlavy, citite sa malatny a robite pomale pohyby. No to mozeme byt stresom a zivotnym stylom. No nic, musim bezat pracovat. Ozvem sa skoro. Majte sa. D.

babenka

dobre, samko, tak ahoj zatial.idem masirovat tie body a este kuknem na body tvare. cauko cauko.
danuska, a ty citas? napis nieco.neskusala si tie body? ked mas zle creva,co zrejme budes mat,tak aj imunitu mas cajovu ako ja?

samko r.

V črevách je akoby filter, alebo triedička. Dobré ide do tela a zlé von. Keď má črevo zápal, nedokáže triediť a púšťa do tela jedy... Musím si odskočiť do práce, potom sa zastavím.

babenka

samko,ano.tam je aj zeleny jil aj psyllium. a na tu adresu,co spominas ty,tak to si,zial, nepamatam.
musim posilnovat imunitu,lebo potom zbieram vsetky virusy a bakterie kade idem. myslim,ked posilnim aj tou masazou creva,tak sa to zlepsi,ked imunitu ovplyvnuju prave creva...tam sa tvori alebo tak nejako to je.tam su imunitne bunky??

samko r.

Babenka, tá adresa to je ono ten zelený jil? Tu v niektorej téme bol kompletný zoznam liečivých rastlín, ale nemôžem ho nájsť, tam som to chcel pozrieť, ale voľajako sa to vytratilo. Neviem aká to bola adresa. Nie náhodou niečo ako Eduson, edusan atď.?

babenka

samko,uz som to nasla na google. skus pozriet
druidova.mysteria.cz
je tam aj o tom psylliu, neviem,asi si to tu pisal ty. a tu masaz chodidiel urcite idem zacat robit tak, ako si mi odporucil 3x denne po 5 min.

babenka

samko,uz to mam raz preliecene,teraz to mala byt kontrola a stale som sa toho nezbavila. asi idem pit propolis zriedeny s vodou. on je antibakterialny,tak uvidime. teraz mam ATB na pluca,nemozem dalsie. mam slabu imunitu a ATB mi ju este znizuju. musim skusit nieco ine. si predstav od januara -aj kombi ATB na HP, teraz Fromilid uno na pluca a este aj na toho stafilokoka nieco dalsie ??? to uz nezvladnem.

babenka

a este jednu otazku mam. tiez suvisi s crevami,ale je to vraj dobre na hocico ine. dve moje kamaratky poculi o dobrom ucinku ZELENEHO JILU. neviem,ako sa to vola presne,ci to nahodou nie je cesky nazov. ale kupuje to ako Zeleny Jil. vraj je to dobre na precistenie organizmu a imunitu. nechcem kupovat nieco, co nie moc ucinne a je to len business.
danuska,ty si o tom nepocula? samko a ostatni? ona mi to velmi odporuca tak neviem,ci to skusit.