Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

samko,je to vlastne tato stranka,ak sa tam chces popozerat:
www.chi-slovakia.sk
ten obrazok si zvacsis,kliknes naň. alebo mozes si ho ulozit, klik naň pravym tlacidlom,a vyber: ulozit objekt ako..

babenka

alickaj,ahoj. samko,ten obrazok z druhej adresy,co som tu dala,som si uz aj skopirovala do PC. sedia tie body? asi by to malo byt jednotne a spravne,ze? ten bod je tam, kde si ho ty opisal.

samko r.

Áno Pestrec a Ostropestrec mariánsky je jedno a to isté. Môžeš si dať do úst 4-5 zrniečok, žuvať a zapiť vodou. Nemusíš kupovať drahé tobolky. Babuľky, idem sa okúpať, búvať, ráno šup do roboty. Nemá ma kto ostrihať, oholiť a dnes sa mi nechce! pôjdem zarastený ako bezdomovec.

samko r.

Alickaj, tie reflexné plochy, teda knižka je dobrá vec. Len sa nedaj zlákať na tie vložky do topánok /na chudnutie/, ktoré stimulujú trávenie. Reflexné miesto sa stimuluje max. 15 minút denne a zober si, že tie topánky s vložkami bude mať celý deň. Môžeš si ublížiť. My traja sme tu stále v kontakte, pozisťujeme v tomto probléme a dáme si vedieť, zistím aj ohľadne tých obličiek pre Babenku, len musím "odchytiť" kamaráta, ktorý robí tieto masáže ako popri zamestnaní na živnosť.

babenka

Pestrec mariánsky-sylibum mariánum, to je to iste ako ostropestrec?? normalne ho dosta v lekarni? ved vies, ze ja alkohol nerada....len to pivo ma prenasleduje :-) jedno som si kupila,ze zacnem kuru,ale mam ho tu uz tyzden.sa mi aj pokazi :-)

babenka

samko nie, umiestnenie chapem az po tvoj udaj: " krížom cez chodidlo von, cca 2 cm do predu naproti klenbe." tam uz moje chapanie nesiaha :-) ale ak mi staci vysvetlenie predtym,tak chapem.
idem to vyskusat, asi by ma to malo boliet, ak sa trafim do toho bodu.
alickaj, ak sa ti to podari doniest a opisat,tak budem rada. vdaka.