Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

danuska,pozri si toto.ja som nasla creva, bod 99 stranka:
www.reiki-cz.com
tam zboku nad zadkom ci stehnom. neuveritelne ma tam boli,takze zrejme tie creva mam vazne nejake zle. vyskusaj to aj ty, a prosim ta, napis mi. asi budes mat nejaky problem aj ty.

paculka

Odporúčam pozrieť stránku prírodnej liečebnej výživy -odkaz odstránený- Dobré sú kombinácie prípravkov LKVB a Super Acidophilus, alebo LKVB , Super acidophilus + Betavital - výborný pri prekyslenom žalúdku, pôsobí aj proti Helicobacter pyroli Všetky pôsobia detoxikačne a priaznivo ovplyvňujú metabolizmus, celý tráviaci trakt, jeho acidobázickú rovnováhu a črevnú flóru. Veľmi dôležité je aj správne stravovanie. Žiaľ nemám veľmi čas rozpisovať sa o podrobnostiach, musím utekať.

babenka

ahoj Danuska.ja som to neskusala,ale moja mamina ano. mala problem s plecom,nemohla zdvihnut ruku hore,uz roky. chodila s tym po lekaroch a nic moc. teraz si tobi tu masaz,a vcera mi ukazuje, ze ruka je bez bolesti v tej pozicii,kde ju bezbolestne este nemala. takze pokracuje a uvidi,ci ju nakoniec zdvihne celkom.
aj ja som trochu masirovala a bolelo to. idem to robit casto a uvidime, tyzden vydrzim,ved za to nic nedam.
inak, pozri, Danuska, tento link co dal niekto na masazach. su tam rozpisane body aj na tvary,aj na rukach,celom tele a na co su ucinne. je tam aj proti nafukovaniu.
www.reiki-cz.com

Danusa

Ahoj babenka,ako sa dari? Nejake zlepsenie? Je to nejaky iny prispevok o podobnych problemoch - gastro-vysetrenie. Uz si to asi videla, lebo asi tam mas svoj prispevok, ked som dobre videla. Ani sa mi nechce verit, kolko ludi ma tieto problemy. Cim to moze byt? Zivotospravou alebo su to len vynimky? Skusala si masaz tych reflexnych bodov? Ja este nie. Pomaha Ti to? Ahoj. D

babenka

alickaj vdaka. chcem skusit asi najskor zeleny jil. je to vraj akasi hlina.uvidime.
danuska,v tom linku co dala brunuska na temu o masazi: www.reiki-cz.com si najdi v lavom rohu "ostatní" a tam vyber "akupresúra".tam je kopec bodov na celom tele a napr. bod cislo 29 je aj pri plynnatosti. skus sa tam pozriet.

alickaj

Babenka,poznám len psyllium.Je to vláknina,myslím že povod je z Indie,a požíva pri problémoch so stolicou.Bud sa rozmieša v pohári vody a vypije,trba to vypit hned,lebo rýchlo bobtná.Alebo si ju možeš primiešat napr.do jogurtu.Mám ju kúpenú,ale neužívala so to.

babenka

alternativa, ak si tu,napis mi aj tvoju skusenost alebo poznatok ak mas o zelenom jile alebo psylliu. dole som na to dala link.
vdaka.