Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

janka

Pre štefana:Ahoj,,chcem sa opýtať na ten Colonix.nemajú ho v lekárni..Za ako dlho po objednaní Vám prišiel?Ako to vyzerá v skutočnosti,ako na obrázkoch ich stránky?Chcem si ho tiež kúpiť,len chcem nejaké info od naozajstných uživaťelov.Díky.

mikaela

Keď sa občas cítim nafúknutá a plná, dám si 1 deň, keď jem iba tmavú ryžu, alebo ryžové polystyrény, bez soli. Na pitie vodu, kamilkový a žihľavový čaj a potom sa cítim fajn. Je to ale samozrejme krátkodobé riešenie.

kastanka

Milá Danuška..,Ja som užívala Colonix dva mesiace...Zo začiatku ma tedy o čosi viac nadúvalo a nevedela som to zaradiť,čo sa vlastne deje..,ale potom som prišla na to,že musím cez deň viacej piť vodu a aj čaj,ktorý sa pije večer som si nechala vylúhovať aj 20 min.,nie dve,ako je v návode..Začal účinkovať tak po týždni ..A isto som bola prekvapená ,ale musím povedať,že príjemne.Ale ako píšem,je treba mať dostatočný príjem tekutín...,potom má najväčší účinok..

Danusa

Ahojte vsetci, dajte vediet ake mate skusenosti s Colonix-om. Su tam aj nejake nepriaznive ucinky tohto pripravku, resp. nieco co sa Vam nepozdavalo? Ja si ho chystam objednat na dalsi mesiac.Dik. D.

stefan-z

Aljoska , si tu este ?? Volaco nam nie je jasne. citame to a tam sa pise ze ...Druhy krok .. zapit s 2 L vody... Je to tak urcite??? Nie je tam omyl.