Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

Danuska, vdaka za reakciu. som v GB a fakt je mi lepsie. presne tak,ako som pisala. u mna je to urcite vsetko psych.razu. a to nie len s travenim, ale so vsetkymi ostatnymi chorobami. vsimam si to uz dlhsie. dufam, ze aj tebe sa bude darit lepsie. ty si tiez v zahranici, pamatam dobre? doma ti bolo s tymto problemom lepsie,alebo je to vsade rovnake?

Danusa

Ahojte, zijete? Dik Babenka za prispevok. Som rada, ze si OK a ze problemy ustupili. Moje ako kedy. Kde si v zahranici? Vidis, vravela som Ti, aby si zmenila prostredie. Sama si spominala, ked si prec z domu, tak nemas problemy s nafukovanim. O teme "Uzkost" neviem, ci je zrusena alebo nie, tam som este "nekukla".Drzim palce nech sa Ti v zahranici dari. Ahoj. D.

babenka

ahojte vsetci. ahoj Danuska, Samko. ako sa mate? prepacte, ze nepisem tak casto, ale som v zahranici a nemam moznosti sa ozvat.
inak, zdravie celkom dobre po zmene prostredia. nanafukuje ma vôbec!!!!!!!! nechapem to, ale nafukovanie uplne prestalo, ako som tu prisla. a to som z domu okolo mesiaca. nie je to neuveritelne? stravu nemam moc zmenenu, lebo si tu varime slovenske jedla a tiez si doprajem dost cokolad a kapucina.
neviete mi povedat, ci psychika dokaze az tak ovplyvnit fungovanie organizmu? som z toho sokovana, ale som rada, ze je to lepsie.aj som tu znovu pochudla, Samko :)))) zaludok je ok, asi pred troma tyzdnami som dojedla tu druhu 3-kombi na helicobaktera a zatial ok. dufam si to tymi sladkostami nedokazim.
brunuska, ty si tu tiez? ako sa mi mas?
krasny vecer

majočka

ahoj samko, no Ty nam doprajes, do ktorej temy kliknem, tak vsade samko s vodou... tak co uz ... aj Tebe krasny den a vela vajec:)))

babenka

danuska,asi to bude tak,ostat natrvalo. ale je mozne,ze ked sa tu usadim a zvyknem si,tak sa to zopakuje aj tu.uvidime.
danuska, pise sa to,myslim si, nezmesti.
samko,ahoj

karin

Ja Colonix užívam dva mesiace a je to neskonalý pocit,pomohol mi sa zbaviť bolestivého nadúvania aj zápchy.Koľkokrát som bola aj na vyšetrení, poslali ma aj na ženské,ale nikde mi nič nezistili.Brucho ma bolelo neskonale,raz tak,že som skončila na pohotovosti.A dostala len lieky proti bolesti.Ten Colonix je fakticky účinný,ja som tomu tiež najprv neverila,ale je neuveriteľné,konečne je mi po rokoch fain.O chvíľu končím to druhé balenie a uvažujem ,že si objednám o pol roka ďaľšiu várku,nakoľko sa doporučuje po pol roku opakovať :)