Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

Danusa

Ohladom slova napisaneho v prispevku "nemestilo". Nie som si ista, ako sa pise, lebo 5 rokov mimo Slovenska a nepouzivanim slovenskej gramatiky - mat to velky vplyv. Dobre, ze nepisem dlzene alebo makcene, lebo s tym mam uz problemy. D.

Danusa

Ahojte vsetci,Karin, ako dlho uz uzivas Colonix? Ja rozmyslam nad objednanim tohto pripravku. Zatial co som vyskusala, nic nepomohlo na 100%. Bola by som rada, keby pomohlo na 60-70%.Sice brala som homeopatika, a s tymi som bola dost spokojna.
Babenka, nic nove. Skusam vsetko mozno. Niekedy mam pocit, akoby ma bodalo v lavom boku, alebo pocit akoby nieco velke prechadzalo crevom a sa to tak akoby "nemestilo". Je to popisane dost smiesne, ale najlepsie to vystihuje moj pocit. Nemoze to byt objem jedla v creve, lebo sa poznam ohladom prijmu a "vydaju". Je mozne, ze crevo je velmi uzke. Neviem. Som rada, ze sa citis lepsie, ked si prec. No asi musis zostat prec z domu natrvalo:)) Majte sa. D.

karin

Ja som si pred časom hľadala stránky o týchto problémoch,ktoré trápia aj mňa a natrafila som na stránky drnatura.cz (aj sk)a tam som našla jeden prípravok-Colonix a aj keď sa mi najprv zdal drahý,cez to som si ho objednala.Je ale skvelý,takže neľutujem tých peňazí,výrazne mi pomohol.

babenka

ahojte. Danuska, ako sa mas? co mas nove? ja teraz nemam ziadne problemy, ale to je znovu preto,lebo som odcestovala. a vtedy som vzdy ok. takze uvidim, dokedy. napis,ako sa drzis ty.stale problemy?
samko, ano som tam este nepozrela, na tu temu, ale hlavne, ze tu fungujete. a masaz je tvoja tema.
papapa

kastanka

Samko..Colonix som si kúpila spolu s kamarátkou..Máme problémy s črevami,t.j. zápchou,nadúvaním,bolesťami..Naša spločná kamoška dokonca umrela na rakovinu hrubého čreva..Mala často zápchu,ale nevenovala tomu pozornosť..Až jedného dňa začala strašne chudnúť..,no my sme jej závideli,ako sa jej darí dať dole tie kilečká..Lenže ona do dvoch mesiacoch skončila v nemocnici,kde jej diagnostikovali nádor..Do roka zomrela..No a my s kamoškou(a hlavne ona..ä sme začali brať tie naše problémy vážnejšie..Kamarátka bola aj na kolonoskopii,výsledky vraj nemá zlé..,len má zvýšenú tvorbu hlienu,ktorý sa tvorí v zápalovom procese...A tak jej ďalšiaznáma doporučila ten Colonix..,mala ho z Nemecka..Po Novom roku sme zistili,že sa dá kúpiť aj cez net..Objednali sme si dve balenia a začali užívať..Je to vlastne Colonix program,tak znie celý názov(dá sa kúpiť aj len samostatný Colonix vláknina)..a je složený z troch doplnkov-Paranilu+Colonixu+ Cleri čaju..)Ráno si dáme nalačno 4 kapslule Paranilu(je účinný na odstránenie parazitov z tela),po 15 min.si rozmiešame 1 odmerku Colonixu v pohári vody+ zapijeme ešte jednýn pohárom vody..No a večer si urobíme čaj (Cleri čaj..ten je na podporu vylučovania..)Podmienkou je,že cez deň musíme vypiť aspoň 8 pohárov vody..)..No boli sme obidve prekvapené,čo z nás teda vyšlo..Presne ,ako tá galéria obrázkov na tej ich stránke..Problémy ustali acítome sa oveľa lepšie...Dokonca sme aj schudli nejaké to kilečko..,po vypití toho Colonixu nie sme vôbec hladné...Je to fakt účinné :o)

macher

este pomaha dychanoe zhlboka na cerstvom vzduchu a prechadzanie sa vonku (mozete mat HELIKOBAKTERA) ja mam tiez tie problemi a v poho zijem prave si zistujem ci mam helikobaktera

macher

dajte si saraticu alebo orenzim alebo vlakninu a este pomaha ked si date saraticu na kockovy cukor a ziete to. ludovo sa to vola CEMER s mekcenom na c :D

samko r.

Ahoj Babenka, už sme si mysleli, že sa hneváš. Ako hovorí Aljoška, trošku nás sprdli na Rakovine kŕčka maternice, lebo sme troch odbočili od témy, ale čo narobíš. Ako sme odtiaľ odišli, téma zamrzla. Na tu trojkombináciu sa opýtaj Ethel, ona ti v tomto najlepšie poradí.Len ju musíš nájsť niekde v témach, inač včera sme s ňou debatovali asi na reflexných masážach. Ty si myslela asi Azitrox. Sú tam len tri tbl. Ja som ich užíval teraz na priedušky+ešte Suprax, Bronchovaxon a na vykašlávanie Solmucol.