Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

Danusa

Ahojte vsetci,
kazdy den tu nahliadnem, len niekedy vobec nemam cas odpovedat. Stefan, som rada, ze manzelke je lepsie. Ja si ten Colonix chcem tiez objednat na dalsi mesiac.
Pre RNG: Dik za prispevok, videla som Tvoj aj na inej teme a ma to zaujalo. Uz som rozmyslala, ze skocim do predajne zdravej vyzivy si ten BetainHCI kupit. Niekde som to videla, len neviem, ci su to tabletky alebo nejaka tekutina. Odkial mas tieto skusenosti alebo nazory? Vlastna skusenost? Pises, ako vzdelany clovek ohladom mediciny.
Musim bezat. Ohladom Espumisan-u, nie som si ista, lebo mne to nepomohlo. Mozno nejake zaciatocne - lahke stavy.
Drzte sa. D.

babenka

ahojte, Danuska, samko a ostatni.
po dlhsom case pozeram, ako sa to tu rozbehlo. ani nemam kedy vsetko pocitat. co je s vami, Danuska, Samko? ako vase problemy? mne je lepsie, ale zacina ma bolievat zaludok....asi sa ozyva helicobakter. bez cokolad nedokazem existovat, tak si moc nepomaham. ale nafukovanie ziadne. prestalo, ako som zmenila prostredie. som z toho vedla, ako ta jedla :)) ale som rada. len ten zaludok...
ozvite sa, napiste ako zijete.
paaaaaaaaaaaa

RNG

Kedze tato tema pokracuje do nekonecna, prispejem do mlyna sa svojou troskou aj ja.
Asi sa ale opakujem-vzhladom k mojmu veku ale je to normal, hahaha.
V zaludku s vysokym obsahom kyselin by nemalo byt ziadne kvasenie. Kyseliny zabiju bakterie s vynimkou niektorych kvasnych, a tie aspon inhibuju(utlmia v cinnosti)
Tiez pre spravnu funkciu roznych enzymov treba hodne kysle prostredie. Pri malokyslom zaludku ani enzymy nepomozu.
Preto standardne odporucim BetainHCl, kde cviklovy proteolyticky enzym je kombinovany so zdrojom extra kyselin.
Alebo mensie davky jedla a pitia naraz, aby sa natolko kyseliny nezriedili.
Kvasenie na zaciatku tenkeho creva, kde je prostredie uz neutralizovane ci alkalicke tiez moze prispievat k nafuknutiu zaludka, ale podstatne menej. A neprispieva k tvorbe peny, ktora je dovodom paly, ked sa natlaci do pazeraku nechraneneho ako zaludok proti kyselinam.

stefan-z

Verte mi, COLONIX nema chybu. manzelka to pouziva uz 10 dni asi, a je to zlepsenie, fakt. Neverim takym, ale teraz je to tak. Nechcem reklamu robit na Colonix, ale je to dobra vec.

garfield

Necitala som vsetky prispevky, tak neviem, ci to tu niekto spominal, ale jednou z moznych pricin tvojich problemov, Danusa, moze byt kandida. Mala som podobne problemy a homeopaticka mi zistila, ze je to kandidou (candida). Mnoho lekarov to nepovazuje na ochorenie, takze tam sa vela pomoci asi nedockas, ale skus sa poradit v nejakej homeopatickej lekarni. Budes musiet prejst na velmi tazku dietu, ale stoji to za pokus.
Skus tento test.

www.naturdoctor.com

Vela stastia!

kastanka

Colonix je naozaj veľmi šetrný,nebolí žalúdok a ani nie sú kŕčovité bolesti.Po treťom týždni nastane úpné oživenie organismu..,taká ta vitalita a funkčnosť je oveľa aktívnejšia.