Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

ninka1

Ahojky..,čítam tu veľa o Colonixe,mám možnosť objednať si ho spolu s kámoškou a tak sa pýtam,komu pomohol?A ako?

samko r.

Aha, tu si. Ty si tuším mimo slovenska, tuším v GB. Nervy v poriadku, trávenie sa ukľudnilo, nadúvanie zmizlo? Písala si predsa, že mimo rodiny sa ti vždy uľaví nie?

babenka

samko, aj ja tebe ten boztek. ako si mi zijes? co nove? co traviace problemy? ako praca?
mne fajn. aj ta alergia na mlieko, celiakia nepotvrdena a helicobakter. da sa to. aj som pribrala :)))

Danusa

Ahojte ludia,

ako sa Vam dari?Pre Stefan-z: ako sa dari manzelke? Uz sa citi lepsie? Dufam,ze Colonix pomohol. Majte sa. D.

maruska*

jj, tiez by som si vas precitala skorej. mam problemy s nafuknutym bruchom, naduvanim a plynatostou a myslim ze by som tu nasla dake riesenie. zdravim :)

gregor

Vyskúšajte prírodné liečivé vody a to Zajačickú horkú ktorú užívajte od pol decilitra do decilitra po jedle alebo Bilínskú kyselku ktorú užívajte 2 decilitre tiež po jedle, ktorá je pôsobí priaznivo proti páleniu záhy v žalúdku. Kúpite v lekárni alebo v súkromých potravinách, viac informácii na www.bilinskakyselka.com

71gloria

mis, aj pri nadúvaní sa odporúčajú acidofilné výrobky a užívanie probiotík, určite by sa zišla aj očistná kúra, zopár som našla nwww.monada.sk