Gastritida - zapal sliznice zaludka

[zruseny12]

...byvalo mi zle v abutobuse,/najhorsie je pre mna ked je vela ludi,vydychany vzduch/ale necestujem casto,tak neviem ako by mi bolo teraz...a v aute mi nebyva zle,skor ma boli chrbtica a od nej mi prichadza zle...tiez na odpadnutie...
ja som niekedy velmi rada cestovala,aj autom aj autobusom,vlakom...a nikdy mi nebolo zle...
s tym vyletom ta chapem,mne stacilo ist 30km,a nemohla som vydrzat...

kika4

maria...no ja sa tiez chystam ist k zubarke ale je to tazke lebo co ja viem kedy mi bude prave dobre...a mne byva prave najviac zle rano a potom aj doobedu najlepsie mi je az poobede a to uz zubarka nerobi.....a byva ti teraz zle aj v MHD,autobusoch, vlakoch , v aute...???...mne hej mam problem chodit do skoly...a ked mame ist niekam na vylet to je pre mna nocna mora..

[zruseny12]

no,to aj mne...ale prisla som na to,ze nemozem vela naraz jest,uz som o tom pisala,pomenej a castejsie...a pomahaju mi aj enzymi...
no mame to tazke,kym sa nedostaneme do normalneho stavu,a aj to uz nebude to,co predtym ked sme boli zdrave...
mne nikdy nevadila predtym zubarka,teraz musim ist navcas rano a nenajedena k zubarke,lebo inak by som sa jej tam pozvracala...staci,ze mi strci do ust nieco,a mna hned natiahne...

[zruseny12]

kika,v zivote som asi 3x zvracala/a posledny krat asi pred dvoma mesiacmi/...ked mi pride zle,neda sa to ani popisat,na odpadnutie,tak ako keby som uz mlela z posledneho/ako keby som zomierala.../
tento stav sa neda popisat...

[zruseny12]

v knihe pisu,ze tuto bakteriu mozu prenasat macky domace...ale este len to skumali,kedze ta kniha je z roku 1998 tak mozno uz je aj zistene,ci macky prenasaju helikob.ci nie...ALKOHOL A KAVA by sa mali vynechat,lebo zvysuju kyslost zaludka a to zhorsuje stav ochorenia...