Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gastritida - zapal sliznice zaludka

[zruseny12]

...ani dostat ho nemozes...len od niekho sa mozes obrat...mam knihu...JEDLO AKO LIEK JEDLO AKO JED...tak si idem o nom nieco precitat...tam o nom tiez je popisano...

[zruseny12]

kika...dufam,ze ho mam prec,lebo uz nie som tak unavena,ako predtym,viecka mi poadali od unavi...
ze vraj tak pol roka je telo imunne voci helikob.po liecbe...

kika4

mariaa...budes ho mat prec...ja som si myslela ved stale mi je zle tak som ho asi neznicila ale naopak uz ho nemam.

[zruseny12]

o BIO GAIA som aj ja citala,ale ja to neberiem...
brala som PROBIO FIX...60 TABL.ked som dobrala antibiot.na helika...
a velmi zalezi,ako sa clovek stravuje,lebo aj niektore potraviny sposobuju zapal...je to velmi zlozite prist na to,ako jest tak aby cloveku nebolo zle...a aj sa najest...
mne sa aj trati vapnik,tak som zvedava,ci sa zastavi,ked som toho helika...znicila/aspon si myslim,ze je prec.../

kika4

drakunkulus a tym ze si napisal ze ti byva zle kazdy den uz 3 roky SI MA VOBEC NEPOTESIL...smiem vediet ci studujes alebo pracujes?

drakunkulus

Ahoj ! aj ja mam tuto diagnozu uz tri roky a tiez mi byva kazdy den zle v pravidelnych intervaloch... skus si kupit probiotika - probioticke bakterie, upravuju nielen zaludok ale hlavne creva. Napriklad Nutrolin B, Bio Gaia, Probiofix.... mne to pomaha zvladnut tieto stavy.