Zistili mi plesne v tele a tak mi nasadili specialnu dietu aby som sa ich zbavila. Nemozem jest ziadne cukry, mliecne vyroby a zemiaky. Potrebovala by som radu ci mozem prijimat hroznovy cukor, sojove mlieko a podobne.
Plesne v tele
bambussa, treba aj prisnu bezsacharidovu dietu
Aj 3 lyzice kokosoveho oleja
aj 3x300 mg(2kapsule, 50% )oreganoveho oleja
aj pripadne 60 kvapiek GSE(120 kvapiek citrovitalu) do litra vody.
Tyzden az 10 dni by to mali zlikvidovat s tym, ze po dobrati tychto vsetkych pred 18 hodinou si das o 22 hodine probiotika s jablkom.
Zialbohu ziadne z nich nie je samo o sebe dost na vynicenie kvasnych infekcii za tak kratky cas.
rng, a prosim napis mi, urcite si to uz pisal velakrat a uz ti to musi liezt na nervy ale ak mozes este raz: na kvasinky v tele (ja ich mam najma v crevach) je lepsi kokosovy alebo oreganovy olej?? dakujem. ja mam kokosovy, davam si ho trikrat denne takmer tyzden, ale zase sa mi kvasinky vratili, lebo hlupa som polavila v prisnosti diety protikvasinkovej
boze, to je otrasna cena za trochu rastlinneho oleja!
A moje obchody so zlomkom tych cien nemali dost zakaznikov, neviem to pochopit!
Ivka1: stavim sa ze mas na mysli Candimin-30per. oreganovy olej, ktoreho 10 ml balenie stoji vyse 600 Sk, nie? az taka bohata nie som.
na tie vsetky bludy okolo tachyonov som dufam raz pre vzdy napisal, ze je to ciste placebo efekt, tj vec viery na ucinnost, nie klinicky dokazana naozajstna ucinnost.
Well, ked niekomu pomaha byt osetrovany samanmi, nech sa paci.
Ja osobne davam prednost vedecky dokazanym ucinkom s vylucenim placeba.
lizanka, ano mam aj od RNG. B12 a potent acidophilus. len som to prestala brať, kym si nedam do poriadku trávenie.no a este od vselijakych inych medicinskych firiem mám vselico na zlepšenie stavu. ale to neberiem.nema to zmysel.
mozno nejake problemy vyriesite ak pozriete:
www.wellness-best.webovastranka.sk
a kde sa da zohnat ten kokosak na varenie? este som o nom nepocula