Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plesne v tele

RNG

lizanka, aj obycajnu kokosak na varenie staci, aktivne zlozky su v nom strednemolekularne mastne kyseliny.
Panensky je stale cisty, dokonca aj obycajny cisteny parou lisovany za tepla z kopry(susena kokosova duzina) je OK.
Samozrejme extra panensky je vyssia trieda, ale ucinnost na plesne a kvasne infekcie ma aj obycajny na varenie.

lizanka

RNG: nikde na internete neviem zohnat EXTRA panensky kokosak, len panensky, staci to pre protikvasinkovu dietu? a da sa niecim nahradit oreganovy olej ked ho neviem zohnat?

RNG

kokosovy olej je najjednoduchsi na travenie, lebo nevyzaduje spravidla ani zlc na absorbciu.
Vyse miliarda ludi na svete ho pouziva kazdodenne na varenie a pecenie.

evelina

bambussa, ved práve. aj moje vyživové doplnky cakaju v sufliku. nie každemu vsetko sadne a prospeje. mna zvykol bolievat žaludok, ked som bravala vseličo akož dobre na to a na tamto.
koks je sam o sebe dosť ťažký na trávenie pre niekoho.

bambussa

ja som dnes dostala kokosovy olej, je dobry, chutovo, dala som si tri krat za den jednu cajovu lyzicku a skriabal ma v krku - prvy priznak alegie, a teraz vecer uz sa to prejavilo aj na mojom ekzeme, cela som vyhadzana :( tak neviem ci mam pokracovat v liecbe. Ja som alergicka na vselico kvoli ekzemu, tak uz som kvoli tomu kopec doplnkov vyzivy musela prestat brat

RNG

evelina, zazvor sam o sebe nestaci na to. Je sice dobry protizapalovy prostriedok ale nema antimikrobialne vlastnosti dostatocne silne na klinicku ucinnost.
Musis pridat aj daco silne a sirokospektralne antimikrobialne ako GSE, oreganovy olej, hodne kokosoveho oleja alebo lapacho a vilcacoru(cats claw, uncaria tometosa)

evelina

tak zatial po tom ZAZVORE, ktorý mi vystpipal vcera žaludok a citila som cele brucho, vsade mi to sklbkalo a pulzovalo sa dnes citim celkom dobre. aj pery uz nemam take suche a aj sucha koža na nohach sa zmiernuje. tak uvidiom, ci to je docasné. a ked nič iné, aspon ma nechytí chrípka, lebo vsade dookola kašlú a kychaju. tak sa drzte vsetci.

deta, možeš skusiť aspon piť zázvorový čaj 2x denne.

deta

Myslim si ze dnes uz skoro kazdy clovek je zapliesneny. Ja som bola u cinskeho liecitela, velmi uznavaneho a zistil mi pliesne v tenkom creve. Som tehotna a neviem ci to mam teraz riesit, asi este pockam. Ja to mam asi z bulimie :-(

baby

to stansun: myslím, že sme boli u toho istého človeka. Mne tiež zistili plesne v tele, dokonca mi to napadlo pankreas a ležala som s tým v nemocnici a doktori doteraz nevedia, z čoho som to mala, ale tá pani, ktorá mi povedala že mám plesne mi odporučila piť vodu s citronom, žiadne sladké malinovky,coly,kofoly, vylúčiť mlieko, syry a podobne. a kvapky citrogrep sú výborné plus si ešte odšťavovať citron, pomaranč a grep. veeela vitamínu c.....držím palce.doteraz si musím dávať pozor na to čo zjem, ale nevadí...