ahojte. skusili ste uz niekto CKD (cyklicku ketogennu dietu)? ja som o nej citala uz viackrat, ale neviem ci zabera. na niekolkych forach som citala, ze to je super. mate s tym niekto skusenosti? dozvedela som sa o nej vlastne na jednej stranke pre zeny, ale znie to prilis dobre, aby to bola pravda :)
ESKIMACKA DIETA/CKD
miska no jasne.ja chcem schudnut nejake 3 kila..takze nebudem drzat tuto dietu dlhodobo..tak hadam neuskodi..len neviem co budem jedavat..a hlavne v skole
ja som totizto pribrala po nasadeni antikoncepcie 8 kg a je to pre mna velka trauma. takze chcem urcite schudnut a mam vlastnu skusenost, ze pravidelnym jedenim clovek NESCHUDNE. ved to uz znie nelogicky... tak kto sa prida? ja si dam jeden den precistujuci, len voda, caj a lanove semiacka.
no ja neviem, asi to skusim. NELA, pridas sa? :)
Rýchlejšia a spoľahlivejšia cesta k degeneratíbnym chorobám snáď ani neexistuje.
Eskimáci ňou vyvažujú extrémne mrazy. My nemáme čo.
tu máš nejaké odkazy :
-odkaz odstránený-
www.posilnovanie.sk
tak ju vyskusam inokedy ked mi bude lepsie :)
nie nemôžeš, pri ketóze môže aj úplne zdravému človeku byť nie najlepšie, horšie mu to myslí, páchne za acetónom .... .
tak ja to teda vyskusam..cvicim uz vyse mesiaca a stale nic moc...tak uvidim pridajte sa este niekto..mozme si navzajom radit co jest a tak:))
ja ja mozem drzat ked sa mi stale toci hlava?
ckd je dost narocna vec, pouzivaju ju kulturisti
a ano, zabera velmi spolahlivo