ahojte. skusili ste uz niekto CKD (cyklicku ketogennu dietu)? ja som o nej citala uz viackrat, ale neviem ci zabera. na niekolkych forach som citala, ze to je super. mate s tym niekto skusenosti? dozvedela som sa o nej vlastne na jednej stranke pre zeny, ale znie to prilis dobre, aby to bola pravda :)
ESKIMACKA DIETA/CKD
hodte sem jedalniček pre cca.64 kg babu chcem dat dole 5kg
lenka nizna: Toto nie je CKD prepocitaj si kolko prijimas tukov a bielkovin. Prijimas strasne malo tukov.
boooze sa tu len strapnujete tym osocovanim keby ste mali aspon tolko zdraveho rozumu by ste ich opravili a odpalili ale vy si tu chodite liecit vas komplex :D ako viacej sa tu vadite ako pisete o com tato tema je... mali by ste sa spamatat a torino nevysedavaj za pc a chod si zabehat abo co...ved ked nemas rad toto forum...
apropo...aj ked sa vyhodite z diety...ale jete vylucne bielkoviny ci je ich viacej alebo menej aj tak budete chudnut o tom je atkinsnova dieta... toto je na jedno kopyto s oddelenou stravou, 90 dnovou rozlisovacou a podobne... s malickymi odchylkami ale podstata je ta ista... menej zrat, pravidelne, mat pohyb, prestavky medzi jedlami, nemiesat jedno z druhym a mat pevnu volu. tak sa tu prestante hadat a zacnite chudnut :D ja som na matiku nikdy nebola a poviem neviem si vyratat tie hovadiny kalorie ved to by som cely zivot si preratavala co mam zozrat... treba jest len s rozumom... kazdy tu ma nejaku pravdu ale osocovat by ste sa nemali...
no..ja po vianociach ked som sa postavila na vahu tak som skoro odpadla.. :D.. a ked som bola na nakupoch a nevpratala sa do cisla rifli ako predtym, tak už som vedela ze je zle.. ale som si vtedy povedala, do silvestra sa chudnut neoplati, lebo budu tony majonezoveho salatu atd:D... tak som zasadne zmenila stravovanie od 2.1.. a predtym, co ja som max. pila mineralku, vodu vobec, tak teraz už len vodu a caje bez cukru :D:D:D a to mi je divne:D:D lebo ja som cistu vodu neznasala:D
whee_ee
Ak ti stale idu kila dolu tak si stastny clovek:-)) Ja som dost vysoka a vzdy som mala relativne vysportovanu postavu a vahu som drzala na 56kg..Pred rokom a pol som sa prestahovala do Prahy,s priatelom sme vymetali restauracie a taisto som mu zacala varit a nejak sa tie kila nabalili..Ani som sa nevazila,len som zacala badat na veciach,ze to uz nieje uplne ono..potom som si kupila vahu a wualaa najvyssi cas!
a u mna je to vsetko v psychike..akonahle by som zacala mat pocit ze sa az prilis obmedzujem a ze dietujem, tak by som to nevydrzala.. teraz som si proste zvykla na pravidelnu stravu a tak dale a beriem to ako trvalu zmenu..a nie dietu:)
xnusoba
Co sa tyka toho ot..ja som trochu mimo.Zijem v Prahe.Tak dufam,ze nebude vadit,ak sa aspon slovne spytam ,ked nieco nepojde tak ako ma.
len to je to ze velmi vela babeniek si mysli ze schudnut sa da ze si sadnem pred telku a zeremcipsy..vacsina z nich chce schudnut ale nevie tvrdo makat..
ja samozrejme tiez niekedy si dam viac nez by bolo treba ale urcite to nevzdam a nedovolim aby sa mi tie kila vratili naspat..