ESKIMACKA DIETA/CKD

zabicka1611

neverim ze sa tymto da schudnut..ze slanina, klobasa a mäso..nooo..tymto sposobom si tak vytvarujem okruhle brusko :DD

miro.83

Tocenie hlavy alebo mensia bolest hlavy je sposobena tym, ze telo este neni zvyknute na to, ze primarnym zdrojom energie su tuky a nie sacharidy. Neskor sa tieto stavy zmensia. Inak ja som nebyval nikdy hladny zalezi to aj od toho ako sa rychlo do ketozy dostanes ak za par dni ci den tak hlad nepocitis. Ale dostat sa za den do ketozy chce tazky trenink v posilke a aerobny trenink.

miro.83

Davnejsie som ju isiel 3 tyzdne. Schudol som 6 kg a z pasu som isiel dole 8cm. Je ucinna ale tazka po fyzickej ci psychickej stranke a ak nerobite kulturistiku tak je podla mna pre vas nepouzitelna.

nela

ja som tiez skusala vsetko..a tiez pomohlo ked som vazne skoro nic nejedla.a aj tu polievku..a bolo mi z nej pekne zle..

miska

lea, ja som skusala asi vsetko. pravidelne jest male mnozstva, oddelenu stravu, dokonca som bola taka naivka, ze som skusila "tukozravu polievku" :))) ale nic mi nepomohlo, az pokym som si nedala poriadnu hladovku. schudla som 10 kg a dlhodobo (2 roky som nepribrala ani deko). a potom som nasadila tu HAK a vsetko je zas v haji.

NELA: idem skusit najst nejake recepty :)

lea

miska, ja mam zase taku skusenost, ze ziadne diety nezaberaju. ked som zacala pravidelne jest v mensich mnozstvach, schudla som viac ako 10 kg zo 70 na 58 kg pri vyske 1,76. ale HAK vysad, vsak to skodi