ESKIMACKA DIETA/CKD

torino

Lisa:
Na to že je streda ráno, tak si už dávno mala byť v poriadnej ketóze.
Čo sa fotiek týka, nemám potrebu sa chváliť. :)

LisaRowe

xnusoba
Pozri 99% ludi tu naozaj "hresi kazdy druhy den" a skor si potrebuju popisat alebo sa len nudia v praci..No niektori na sebe makaju a keby som sem nenapisala,tak taka blba chyba by mi pokazila celu dietu..Inak niesom uplne gaucovy typ..Dlhe roky som zavodne jazdila na konoch, hravam pravidelne squash a taak..len s posilnovanim a dietami az take velke skusenosti nemam ..teraz som sa zbadala,ze je treba nieco spravit,vyhladala informacie a vrhla sa nato..Vysledky snad budu chvalihodne a ak nie tak vyhladam osobneho trenera.

LisaRowe

xnusoba
Pozri 99% ludi tu naozaj "hresi kazdy druhy den" a skor si potrebuju popisat alebo sa len nudia v praci..No niektori na sebe makaju a keby som sem nenapisala,tak taka blba chyba by mi pokazila celu dietu..Inak niesom uplne gaucovy typ..Dlhe roky som zavodne jazdila na konoch, hravam pravidelne squash a taak..len s posilnovanim a dietami az take velke skusenosti nemam ..teraz som sa zbadala,ze je treba nieco spravit,vyhladala informacie a vrhla sa nato..Vysledky snad budu chvalihodne a ak nie tak vyhladam osobneho trenera.

jessika

whee_ee
aspoň nejaký normálny človek sa tu nájde. toto by mal byť prístup inteligentného človeka.
vám ostatným doporučujem namiesto vyžívania sa v omyloch druhích ludí aby ste trávili volný čas múdrejšie.učte sa byť človekom.táto vlastnosť vám chýba!!!!!

LisaRowe

Hej! mily torino ..napisala som,ze az dnes rano a v uplne slabej tak pls nechytaj za slovicka!Mozno by si mal ukazat fotky tvojho sexi tela! Aby sme ta brali vazne :-)

xnusoba

whe ja ano? ked myslis? ja len nerada hadzem hrach o stenu :-) a na tomto fore to tak byva :-)
ale kolko ludi tolko chuti :-)

whee_ee

xnusoba.. ja sa nevyzivam v omyloch druhych;) .. takze mi je uplne jedno aj kebyže to mám pocitat kazdy den:D:D... čo už, každy sa popletieme... :)

torino

Kua, neverííííím.. :D
Ale čo, niekto vie byť v ketóze aj pri zvýšenom príjmne bielkovín. :D :D :D

Akože nehnevajte sa na mňa, ale toto je tu mimo úroveň, základné počty a stáť si za tým stoj čo stoj.... a ešte byť pri tom akože v ketóze.. klobúk dolu.........

PS: Tá linka o CKD zo ženského časopisu o zdraví je topka.. :D

whee_ee

:D:D.. ved nemas zac..lenked nieco delis v pomere, tak to musis vydelit počtom dielikov, tie su štyri:D.. chapes?:):):) tak drzim palce, hehe