ahojte. skusili ste uz niekto CKD (cyklicku ketogennu dietu)? ja som o nej citala uz viackrat, ale neviem ci zabera. na niekolkych forach som citala, ze to je super. mate s tym niekto skusenosti? dozvedela som sa o nej vlastne na jednej stranke pre zeny, ale znie to prilis dobre, aby to bola pravda :)
ESKIMACKA DIETA/CKD
suzen..presne..a minule som mala zrave obdobie cokolady:D:D a vies co?? ked som myslela ze som pribrala aspon sto kilo, tak som sa mylila.. proste som si to potom pekne odcvicila ateraz ked ma to preslo;) tak chudnem opat pekne dalej:)
to mas pravdu..ved da sa chudnut aj ked si sladke doprajes ..len musis nastudovat ako na to..a nei sa bezhlavo pustat do diet..treba si pozistovat informacie...ja zase nepochopom niektore zmyslania ze od rana do vecera jest len zeleninu a potom plakat ze vyzrala chladnicku...ja som schudla uz skoro 11 kg..a nedrzim ziadnu nezmyselnu dietu..naucila som sa co ekdy jest..a trvalo to dlho kym som si nastudovala urcite veci..
suzen:
nehovorim len tu v CKD, vseobecne vo fore chudnutie. si precitaj tie prispevky. uz som to tu pisal.. kazda sa odhodla 100x, 100x zacne, 101x skonci, 1000x porusi, zhresi a zvysne "chudnuce", jej rovnake, ju utesuju ze to nic, nabuduce sa podari..
cest vynimkam, aj take su..
xnusoba
Diky moc!
torino, dovolim si nesuhlasit.. ja som od januara schudla 8 kil. a rozumne.. jem na co mam chut, ale davam si pozor.. mensie porcie 5 krat denne.. cvicim na stepperi...a pocitam si kilojouly.. proste spodob, ktorý sa mi davnejsie zdal úplne neúčinný.. každý o tom vravel, ale nikdy som si nevedela pripustiť, že je to naozaj účinné.. a vieš co jesuper??.. že nemám pocit, že dietujem..proste som zmenila životospravu.. a bude to tak aj ked sa dostanem na vytuzenu vahu..samozrejme s vyssim prijmom;)..a to mam v lete len 18:D
icq 481 225 753
torino
preco si myslis ze je tu 99.9% ludi co su v tej tvojej prvej faze??
Lisa:
Sám odseba som skúšal po vlastnej osi cvičiť, chudnúť, hýbať sa asi 100x. X rokov.. Vydržal som to vždy max mesiac, dva a potom to zabalil lebo to nikam neviedlo. Až osobný tréner mi pomohol, dal mi kompletný pohľad na zdravú životosprávu a ako sa správne pohybovať, ako správne cvičiť. A ejhľa, za mesiac a pol boli viditeľné výsledky.. A už sa cvičenia nepustím.. Lebo už viem ako na to..
Tu je 99,9% ľudí ešte v tej mojej prvej fáze, takže strata času, hovorím narovinu.
xnusoba..a mozem ta aj ja poprosit??:):)
lisa
ak si nebudes vediet rady kludne mi napis zhodou okolnosti som aj ot :-)