Co si myslite o samovrazdach? preco to ludia robia? samovrazda v kontexte spolocnosti co si o tom myslite?
Samovražda
slnko331: to je irelevantne, tu totiz ide o pocity a zivot. situaciu
leerka: no neblafujem, len neviem co je najistejsia metoda. Uz som sa raz o to pokusil, ibaze tesne predtym som spanikaril a usiel (slo asi o to bud si prerezat krcnu tepnu - to asi tazko, alebo si dopichat brucho, mozno zily na ruke a este vyskusat srdce). Tak som rozmyslal nad vlakom a ufiknut hlavu to by malo byt iste. Uz iba najst dobru zatacku trate...
to je velmi zavazna tema
ak sa da treba sa obratit na odbornika
hladajte pripadne pozitivne weby
www.svetuspesnych.sk
www.vesmir.sk
a pdobne
na googli toho najdte naozaj dost
drzim palce vsetkym
mnn, podla mna je viacero sposobov ako naisto odist z tohto sveta ale moj nazor je taky, ze len blafujes..chces byt zaujimavy a preto tu o otm pises...nechcem byt zla..ale preco hned spachat samovrazdu, to je ten najsebeckejsi a najlahsi sposob ako sa zbavit problemov...bud preto taky silny a bojuj s tym...nebud taky sralo....
mnn,
kolko mas rokov? Problemy treba riesit a nie mysliet na to co sa neda vratit spat.
tak co este tu zijete? ja mozno uz dlho nebudem. Som pevne presvedceny, len neviem aky sposob je najistejsi a najjednoduchsi na vykonanie. Myslim si ze mi tu neporadite ale aj tak skusam kde sa to da.
ahojki vsevedka.ako vidim uz si asi dlho nebola na tejto stranke.vies ta myslienka so skoncenim zivota ma nikdy v zivote nenapadla,az v jeden den som mala taku depku,ze som napisala list na rozlucku a ze to ukoncim.mam 43 rokov,ale zbabrany zivot.potom som si pomyslela na moje tri deti a tri krasne vnucata a myslim si,ze aj na ten zbabrany zivot sa najde riesenie.ale bola by som rada ak by simi dala kontakt na nejakeho dobreho psychologa-muza,ktoremu by som sa mohla vykecat.som z Partizanskeho.bolo by to mozne?financne som na tom nie moc dobre,som nezamestnana.vopred ti dakujem.
samovražda??.. zúfalé volanie o pomoc, alebo zbabelosť:)
vies preco robia ludia samovrazdy preto lebo to boli ked ti ty najblizsi ludia povedia ze si blba ze si vsetkych kamaratov od seba odohnala o tvojom frajerovy ti povedia ze hra na dve strany ak chces aby som pokracovala nestoji to za to to by bolo este na dlho ale tych par veci vies
sf junior ja ta uplne chapem , neviem preco ludia odsudzuju samovrahov , a knazi ich nechcu ani pochovat , ved to urobili v dosledku choroby- depresie , to by potom mali farari odsudzovat napriklad niekoho na voziku ze on za to moze a ho npochovaJU ked bol na voziku .. ALE HLAVU HORE VZDY SA NAJDE NIEKTO KTO TI POMOZE A ZASE BUDE DOBRE
Čaoko Sf junior, ja nikoho neodsudzujem, preto nebudem ani teba, ale veta možno to skončím ja, svedčí jednak o tvojom pocite veľkej mezmocnosti ale i istej zbabelosti /prepáč!/ Ak ťa ešte niekedy takéto myšlienky napadnú, skús porozmýšľať ako by si takýmto rozhodnutím ublížil svojim najbližším, ktorí by sa určite trápili po celý svoj zvyšok života. Každý problém má svoje riešenie, hoci nie vždy okamžité.Kedykoľvek do tejto témy napíšeš, som ti ochotná ako len najlepšie budem vedieť, pomôcť ti!!!
Napíš, z akého si mesta, dám ti kontakt na najbližšiu poradňu, kde by ti poskytli bezplatnú základnú právnu, ale i psychologickú, či sociálnu pomoc.