Co si myslite o samovrazdach? preco to ludia robia? samovrazda v kontexte spolocnosti co si o tom myslite?
Samovražda
Som proti samovražde. Nakoľko nikto z nás si sám sebe život nedal, nemal by si ho ani brať. Ten, kto si siahne na život je slaboch, pretože sa nevie vyrovnať s problémom a riešiť ho silnejším úderom. Každý z nás by si mal uvedomiť, že pri zrode bol najrýchlejšia a najsilnejšia spermia a na to by mal byť každý hrdý, nemyslím že preto by si mal siahnuť na život. Mal by sa zo života tešiť, nech už prinesie akýkoľvek úder do života.
a koho to tu bavi prosim ta. ale furt lepsie ako nebyť
anabellla71
ani v tom si nemôžeš byť istá, že sa ráno zobudíš. Ale je fakt že to by bola najkrajšia smrť:)bezbolestná a nečakaná
som rezolutne prot i samovrazde aj ked som ju sama chcela spachat. zivot ma krasne okamihy treba v nich zit a nenenchat ich uniknut . problemy treba riesit smrt nie je cesta uniku
0001 - mozno je tento svet hrozný a zlý ale nikdy neviem co bude potom. Nikdy nevies, ci neskoncís v pekle, ci vobec dáke peklo je, v tomto svete si mozeme byt aspon v nieco istý - ze sa zajtra zobudíme. Zivot je mozno svina a iste sa ani s tebou nehral, ale vzdy treba ist dalej - ved zivot je krásny:-)
samovražda = vykúpenie z tohto hnusného a nespravodlivého sveta
pre tych co chcete spachat samovrazdu...
V zivote kazdeho z nas sa stavaju strasne veci...a keby ja som sa mal zakazdym co sa mi svet zrutil pod nohami pokusit o samovrazdu tak uz dnes by som tu iste nebol.Musime si povedat ze zivot nam dal facku a teraz je cas nastavit druhe lice...A ak verite v boha...co ja nie,tak sa vravi ze boh nadeli kazdemu len tolko kolko znesie...takze snad na tom bolo nieco povznesujuce :)
no istota neviem...ale ja som bola presne tak ako ty opisujes a mne sa to zmenilo po case..a aj sama som si povedala ze to takto nemoze byt a teraz je to fajn ..a zivot mame aj tak len jeden tak preco by som mala uvazovat nad tym aky je ten svet nespravodlivy a zly..radsej si zivot uzit poriadne a v starobe rozmyslat nad tym aky bol ten zivot fajn ..a teraz sa hanbim zato ze som pred par rokmi co len pomyslela na samovrazdu....som stastna ze som tu! :)
mam malo kamosov, rodicia ma neznasaju doma sa to neda vydrzat ale aj tak sa nechcem zabit. kde beriete tu istotu, ze to takto bude do konca zivota?