ako zvacsis prsa??
Ako zvacsit prsia?
Uz wam rastu cecky CHUDERKY??? claudia ty ich musis mat teda riadne, ked chodis na taketo forum:-D:-D:-D a sasenka- kto sa wychwaluje ma wacsinou najwacsi problem!!!!!!!
sasenka,no kazdy proste nema take super skvele uzasne prirodne prsia ako ty alebo scarlett, tak ja som na to mala, tak som si spravila radost a kupila som si ich:)
suhlasim a biologicka, citala som, inak by som nepisala :-)
no ale scarlett porodi jedno decko a bude ich hladat na kolenach:)...a propo, dnes uz ani nevies, kto vsetko ma spravene prsia, dnes uz je to trosku na inej urovni, da sa to spravit tak, ze to nie je vidno, ak sa nic neprezenie. takze dnes pokial prsia nechytis (lebo na omak to nikdy nebude jak prirodny prsnik), ani nezistis, co je priroda a co je umele...to mas proste tak:) ale nebudem sa tu ja s tebou bavit na temu, o ktorej nic nevies
som na chlapov, tak na mne si asi nezarobis :D .. ale robime ti tu krasnu reklamu, mozno sa daky chlap ozve :D
ale bude to drahe:D
ak pekne poprosis poslem na mail:D
sasenka, super, vsetky ti teraz zavidime tvoje krasne prirodne prsia, nechces nam ich aj nafotit, hodit na net, nech sa aj my mozeme pozriet :D
suhlasim a biologicka, citala som, inak by som nepisala :-)
podla mna mozes mat neviem jak spravene silikony su silikony a pekne prsia ked ma niekto od prirody jak napriklad scarlettjohansson sa nikdy nevyrovnaju silikonovym to je proste tak..:)taze tak...